Kassy 0 #1 Публикувано 25 Септември, 2008 Щесъм много благодарен ако някой варналия ме опъти!от няколко места чувам за този човекДидо от Варна - бил факир на хондичките...вчера водих на баща ми голфа на диагностика при едно момче Росен се казва до Морското училище в едно гаражче много е добърно не се занимава с Хонди а само с немски коли! та той ми вика трябва да идеш при Дидо!и така! някакви координати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stykiaz 0 #2 Отговорено 25 Септември, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6244 За този Дидо ли става дума и ако да, някой може ли по-детайлно да обясни къде е тоя гараж ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #3 Отговорено 25 Септември, 2008 Дидо не е факир.Той е КОРИФЕЯ на факирите.Аз съм от Бургас и вече съм абониран за неговия сервиз.Нечовекът направи от моята Н23 -Н23 VTEC ,като авера с коъто бях загуби 50лв че колата ще запали от раз.Да не забравя и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #4 Отговорено 25 Септември, 2008 голямото БЛАГОДАРЯ за Dragi4 който съдеиства сас всичко за моя проект <Франкенщайн>за който ще разкажа подробно скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 25 Септември, 2008 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kassy 0 #6 Отговорено 25 Септември, 2008 за Дидо в цветния ли говорим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M&M #7 Отговорено 25 Септември, 2008 0889 668 266- Дидо ,говори малко работи много,с предварително записване , не видях да е цветно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове