mayhem 0 #1 Публикувано 21 Септември, 2008 здравейте колеги имам намерение да сменям старият голф и съм се спял на прелюд или акорд има ли хора от плевенкоито имат такива колище съм благодарен ако мога да видя плюсове и минуси на тези автомобили на живо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #2 Отговорено 22 Септември, 2008 Ми май има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 23 Септември, 2008 Идваш на някоя среща и спираш голфа отстрани и се присъединяваш към групата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mayhem 0 #4 Отговорено 23 Септември, 2008 ей да не земете да хвърляте камани по мен с тоя голф дайте някакви координати за връзка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #5 Отговорено 24 Септември, 2008 ей да не земете да хвърляте камани по мен с тоя голф дайте някакви координати за връзка 0897353553-Милен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове