west bam 107 #1 Публикувано 16 Септември, 2008 Колеги дайте да си направим една срещичка с колегата REDDEK сме го замислили от една седмица вече колегата ще ви даде кординатите за срещата значи тя ще се проведе този петък от 20:30 часа, мястото се намира на бул."Г.М.Димитров" бензинонстанция ОМВ на кръстовището, ще помоля колегата REDDEK да пусне карта на мястото за да е ясно каде е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #2 Отговорено 16 Септември, 2008 Тук Ето мястото надявам се да се разбира намира се на около полвин км от Омбре 1! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #3 Отговорено 16 Септември, 2008 (Редактирано) Какво ще е по различното от тази на ЕКО във вторник, освен че за западната част на София ще е доста по-далеч от ЕКО ? Редактирано 16 Септември, 2008 от NIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 16 Септември, 2008 Какво ще е по различното от тази на ЕКО във вторник, освен че за западната част на София ще е доста по-далеч от ЕКО ?Еми малко разнообразие колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #5 Отговорено 16 Септември, 2008 Ми примерно че ще е в нормално време и в нормален ден Никой не казва да не се ходи на ЕКОТО просто знаете ли как се стига от младост до Екото във Вторник към 7.30! Ние ще се съберем там който желае да заповяда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 16 Септември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #7 Отговорено 16 Септември, 2008 Нали направиха среща за овча купел, сега ние ше си имаме среща за младост/дружба/дървеница Тоя петък ако съм в сф ще мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 16 Септември, 2008 Нали направиха среща за овча купел, сега ние ше си имаме среща за младост/дружба/дървеница Тоя петък ако съм в сф ще минаДано се съберем повечко хонделки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 16 Септември, 2008 Ще взема да ви организирам една среща пред нашия блок. Има една кръчма "Оазис". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 16 Септември, 2008 Тва не беше ли някаде в Дружба или се лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zvero #11 Отговорено 16 Септември, 2008 Там съм и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #12 Отговорено 16 Септември, 2008 Нали направиха среща за овча купел, сега ние ше си имаме среща за младост/дружба/дървеница Тоя петък ако съм в сф ще мина Еее без да завиждате де, ще има за всички... те кварталните са си за съкварталци, екото си остава да бест!Ще взема да ви организирам една среща пред нашия блок. Има една кръчма "Оазис". ахаха знам я в левски Г до бл. 5 и там ще доида Не бе ного хубаво че има ентусиасти и ентусиазирани колкото повече срещи толкова по голям избор Мен лично на екото ми е удобно само че е ного рано и винаги идвам накрая...ама кво да се праи поне не ми пишат остъствие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 17 Септември, 2008 Значи 20:30 ви чакаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zvero #14 Отговорено 18 Септември, 2008 21:15 съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #15 Отговорено 19 Септември, 2008 как мина срещата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Morridina #16 Отговорено 19 Септември, 2008 Тя май е днес ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #17 Отговорено 19 Септември, 2008 Тя е днес от 20:30 някаде който иска може да дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #18 Отговорено 19 Септември, 2008 Тамън да ударя един сапун на дракона, че не мога да го гледам такъв кален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #19 Отговорено 19 Септември, 2008 хаха, сори, нещо съм зле с дните ако беше по на запад бих наминал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #20 Отговорено 19 Септември, 2008 И аз имам желание,и без това работя на ГеМе-то,ама ми е малко късно...работя до 18.00 и 2 часа и половина няма къде да се мотам...Друг път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #21 Отговорено 19 Септември, 2008 Аз ще съм там към 8 който жела е да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #22 Отговорено 19 Септември, 2008 така и не разбрах каде точно е срещата, ако може една карта да сложите. не че днес ще дойда ама за следващия път все пак е петък и нема как... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #23 Отговорено 19 Септември, 2008 (Редактирано) Тук Ето мястото надявам се да се разбира намира се на около полвин км от Омбре 1! Ето колега виж я от мнението нa колегата REDDEK Редактирано 19 Септември, 2008 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #24 Отговорено 19 Септември, 2008 Демек ОМВ-то на Мусагеница, мисля?... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #25 Отговорено 19 Септември, 2008 (Редактирано) Линк от БГ мапсСтанчо ето още малко инфо Редактирано 19 Септември, 2008 от reddek Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #26 Отговорено 19 Септември, 2008 Разбрах каде e ама пак нема да дойда, днес съм обещан вече те така да се вижда по лесно че и линка в бгмапс е временнен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #27 Отговорено 19 Септември, 2008 west bam,дай ние с теб да си организираме една новоханско-елинпелинска среща (сори за отклонението от темата) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #28 Отговорено 20 Септември, 2008 Срешата мина грамотно имаше около 10-на коли видяхме се поприказвахме си колегите даже си измиха колите добре беше мисля да продължим тази традиция, еми колега Хюнати аз съм навит за такава среща само кажете кога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #29 Отговорено 20 Септември, 2008 Срещата беше страхотна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #30 Отговорено 22 Септември, 2008 Ей колеги айде пак да направим една срещичка на ОМВ-то на Мусагеница навитаци има ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest winx #31 Отговорено 22 Септември, 2008 Ей колеги айде пак да направим една срещичка на ОМВ-то на Мусагеница навитаци има ли Не е лошо,ама там ми е малко далечко Искате ли в сряда от 19:00? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #32 Отговорено 23 Септември, 2008 Кажете кога пак ще има среща на ОМВ, че предишния път закъсах в една кръчма и не ми се получи... Ще се радвам да дойда следващия път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #33 Отговорено 23 Септември, 2008 Кажете кога пак ще има среща на ОМВ, че предишния път закъсах в една кръчма и не ми се получи... Ще се радвам да дойда следващия път.Евентуално в петък ако е хубаво времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #34 Отговорено 24 Септември, 2008 Хайде да си организираме пак една среща в петък колеги да се видим полафим малко на същото место и същия час както преди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #35 Отговорено 25 Септември, 2008 Може може тамън хората дето не успяха да дойдат може да заповядат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове