Jump to content
DeLSoL

60 години Хонда

Recommended Posts

така и така това е реклама за марката - защо не се обърнете за помощ към местния представител на хонда?

Ахахаха, ти се шегуваш, нали? БУЛТРАКО няма да си мръднат и малкия пръст за нашия клуб, независимо от това дали ще спечелят от това с реклама... пробвано е вече, не става! А иначе аз съм 100% съгласен, че оригиналното лого за случая, което е правено от професионални дизайнери е в пъти по-добро за случая!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да обобщим ценитеСтикери: 1,10лв. бройкатаФланелки: 5,00 лв. бройката, което включва бяла тениска, печат отпред и печат отзадСега трябва да се разберем кой и как ще събира парите и размерите на тениските, и след като имаме точна бройка ще ни кажат време за изработка. По всичко личи, че за събота няма начин как да се организира всичко, освен ако някой няма собствена печатница и ни прекара по бързата процедураОтносно оригиналното лого - ок, но дали няма запазени права върху него? и къде да сложим това лого - на гърба на фланелките или като стикери. Ако е на гърба, евентуално ще трябва да се векторизира, за да отговаря на изискванията за печат. Аз не се наемам да го векторизирам, ако някой изявява желание :o . Най добрия вариант е да се намери това лого с възможно най-големия размер

Редактирано от Miroslav.Ivanov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги днес говорих с кметството парите които ни искат за паркиране могат да се платят и след събитието.Човека ми каза че за да затвотят улиците около карето където ще е срещата трябва от 9 часа до 2 да се плати.Което значи за 50 места плюс 30 на затворените улици 350 лева .Тоест по седем лева от човек ще се събира в деня на срещата.И допълнително за полицаите които ще охраняват събитието.Утре ще ходя в общината да оформя документите.Мисля че всеки може да отдели пари за да направим срещата пред Александар Невски.Часът и дата са непроменени 27 09 11 часа.Надявам се да дойдат повече хора и времето да е с нас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има едно бързо заптване защо него направим в неделя на 28 .09 хем повече хора ще доидат защото няма да са на работа и маи ще е по добро времето ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата ще е супер и не е за изпускане, така че ме броите и мен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доколкото знам Събота 11:00 пред Александър Невски7лв - паркинг за колата5лв - Тениска със логото на случая1,10лв - стикер за колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest De Puta Madre

И аз съм там с мотора. Искам и стикерче!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest De Puta Madre

И аз съм там с мотора. Искам и стикерче!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dilqn_Mitev

Тениска М+Стикер!Бройте ме и мен колеги:) Идеята е супер..единственото от което се притеснявам е да не сме от сорта на 15 коли :) Много колеги бачкат и събота това е лошото..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен тениска Хл и стикер ;) и аз ще се дофтасам ;) последно в 11:00 пред александур невски нали ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще дойда. Естествено искам 2 броя тениски L, и два стикера. До утре в 11.00 ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги и аз ще се постарая да присъствам на това събитие. Ако има една тениска и за мен размер XL и един стикер.До утре в 11:00 пред катедралата "Александър Невски".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля колегите които снимаха срещата, нека споделят снимките и с останалите присъствали (а и не само с тях).Благодаря Ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво стана с тази среща,никой ли няма да сподели или да постне някоя снимка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се пробвам ... :lol:http://picasaweb.google.com/ndafchev/VzEhQB#С клипчетата все още ми е сложно - над 400Мб единият са .... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятели, да ви питам, рекламират по нова в момента 60 години Хонда и безплатно гориво уж "за всички автомобили". Аз предполагам, че е само за тези, който си купят нов автомобил, но ако някой знае повече ще се радвам да сподели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stancho

естествено че е за чисто нови автомобилидори на всяка реклама показват за различен автомобил колко лв гориво даватза Jazz беше едно, за FRV повече и за CRV още повече ако не се лъжа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...