eraser 0 #1 Публикувано 8 Септември, 2008 зравейте колеги! Моля за малко инфо относно десния волан.Каде може да се обарне и горе долу колко пари. И имали някакви проблеми след това. Става въпрос за хонда прелуде. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eraser 0 #2 Отговорено 8 Септември, 2008 Нямали компетентни по тази тема? Дайте някакъв съпорт колеги. Смятам да се хварля на Прелуд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #3 Отговорено 8 Септември, 2008 защо просто не земеш Люд с ляв волан,разбирам да се хвърляш на Supra/Skyline,че да се занимаваш с обръщане.Иначе поне 1500-2000лв. и много дупчене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eraser 0 #4 Отговорено 8 Септември, 2008 защо просто не земеш Люд с ляв волан,разбирам да се хвърляш на Supra/Skyline,че да се занимаваш с обръщане.Иначе поне 1500-2000лв. и много дупчене.Ами покажими един читав 5 генерация до кам 6700 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 9 Септември, 2008 Не се занимавай с глупости!Ще ти излезне по-скъпо от кола с нормален ляв волан.Нали знаеш правилото-"Евтиното излиза по-скъпо" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 9 Септември, 2008 Колега 6тита в ко6а не е огледален и от тука идват големите "шит"Не знам как ги докарва6 до 6700 а зне успях:Рейка,арматурно табло барабар с еър бега,филтърните кутии,тапетите на вратите,сервото,инсталацията,ръ4ките за отваряне на предния капак,багажника ,капа4ето за резервоара...Това са не6тата за които се се6там на момента,4е ти трябват за конверсията пп Мисля и магарето отпред е разли4но Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eraser #7 Отговорено 9 Септември, 2008 Ами покажими един читав 5 генерация до кам 6700 лвТова 6700 как си го смяташ - с цената за обръщането или без?? Във форума виждах скоро ДВА прелюда 5 ген, които се продават на цена под 7000, така че защо не ги погледнеш?Гледаах ама не сам ги видял ще поразцъкам още. Има един сив за 6500 ама си е нещо съмнителен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
behemoth 0 #8 Отговорено 9 Септември, 2008 (Редактирано) Ако смяташ да се хвърлиш на прелюд пета генерация, мился че е добре да се запасиш с поне 10к и да си доста търпелив.В тези пари смятам минимума сервизиране, регистрация, каско, гражданска....и това ко си късметлия Идва зима, гуми 195/60R15 си провери цената. Ориетир по 160 едната/това вече е извън 10те хиляди/Разхода на гориво не е малък, но това го знаеш най-вероятноИначе колата кърти мивки.... не знам какво ще се получи ако смениш волана, но сум мнооогооо скептично настроен км тази операция...По-добре изчакай и си купи с ляв волан. Редактирано 9 Септември, 2008 от behemoth Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eraser 0 #9 Отговорено 9 Септември, 2008 Ако смяташ да се хвърлиш на прелюд пета генерация, мился че е добре да се запасиш с поне 10к и да си доста търпелив.В тези пари смятам минимума сервизиране, регистрация, каско, гражданска....и това ко си късметлия Идва зима, гуми 195/60R15 си провери цената. Ориетир по 160 едната/това вече е извън 10те хиляди/Разхода на гориво не е малък, но това го знаеш най-вероятноИначе колата кърти мивки.... не знам какво ще се получи ако смениш волана, но сум мнооогооо скептично настроен км тази операция...По-добре изчакай и си купи с ляв волан.Колата да е до кам 6500 +/- някои лев ти регистрации и други ги остави на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eraser 0 #10 Отговорено 9 Септември, 2008 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eraser 0 #11 Отговорено 9 Септември, 2008 Май няма кой да извърши тая процедура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #12 Отговорено 9 Септември, 2008 Имам приятели който направиха грешката с обръщането на волана, сега имат много проблеми по двигателя и се чудят как да се отърват от таратайките. Както казаха и колегите по-горе, не си взимай беля на главата. Или караш с десен волан или си търсиш ляв волан. Иначе обръщането излиза над 2 хилки с всичките му лай*арийки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #13 Отговорено 9 Септември, 2008 Имам приятели който направиха грешката с обръщането на волана, сега имат много проблеми по двигателя и се чудят как да се отърват от таратайките. Както казаха и колегите по-горе, не си взимай беля на главата. Или караш с десен волан или си търсиш ляв волан. Иначе обръщането излиза над 2 хилки с всичките му лай*арийки!Много правилно или караш с десен волан, както вече доста хора правят или купуваш такава с ляв волан. Хората в България, които могат да направят обръщането качествено, така че всичко да работи и да не личи сигурно се броят на пръстите на едната ръка. Така че забрави я тая идея с обръщането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eraser 0 #14 Отговорено 10 Септември, 2008 Moje da se zatvaria Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eraser 0 #15 Отговорено 11 Септември, 2008 Преди модераторите да са затворили темата, ето ти още полезна информация ТУК, от форума на офроуд БГ, ако още се интересеуваш разбира се, както и за всички останали колеги, които понастоящем или за в бъдеще ще питат дали може, къде и колко ще им струва тази манипулация по обръщането на десен волан Мерси колега сега съвсем се отказах, ама поне ми бяхте полезни всички за което Ви благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове