Jump to content
eraser

обръщане на десен волан

Recommended Posts

зравейте колеги! Моля за малко инфо относно десния волан.Каде може да се обарне и горе долу колко пари. И имали някакви проблеми след това. Става въпрос за хонда прелуде. Благодаря предварително. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямали компетентни по тази тема? Дайте някакъв съпорт колеги. Смятам да се хварля на Прелуд

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо просто не земеш Люд с ляв волан,разбирам да се хвърляш на Supra/Skyline,че да се занимаваш с обръщане.Иначе поне 1500-2000лв. и много дупчене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо просто не земеш Люд с ляв волан,разбирам да се хвърляш на Supra/Skyline,че да се занимаваш с обръщане.Иначе поне 1500-2000лв. и много дупчене.

Ами покажими един читав 5 генерация до кам 6700 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се занимавай с глупости!Ще ти излезне по-скъпо от кола с нормален ляв волан.Нали знаеш правилото-"Евтиното излиза по-скъпо" :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега 6тита в ко6а не е огледален и от тука идват големите "шит"Не знам как ги докарва6 до 6700 а зне успях:Рейка,арматурно табло барабар с еър бега,филтърните кутии,тапетите на вратите,сервото,инсталацията,ръ4ките за отваряне на предния капак,багажника ,капа4ето за резервоара...Това са не6тата за които се се6там на момента,4е ти трябват за конверсията :rolleyes: пп Мисля и магарето отпред е разли4но

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eraser

Ами покажими един читав 5 генерация до кам 6700 лв

Това 6700 как си го смяташ - с цената за обръщането или без?? Във форума виждах скоро ДВА прелюда 5 ген, които се продават на цена под 7000, така че защо не ги погледнеш?
Гледаах ама не сам ги видял ще поразцъкам още. Има един сив за 6500 ама си е нещо съмнителен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако смяташ да се хвърлиш на прелюд пета генерация, мился че е добре да се запасиш с поне 10к и да си доста търпелив.В тези пари смятам минимума сервизиране, регистрация, каско, гражданска....и това ко си късметлия :(Идва зима, гуми 195/60R15 си провери цената. Ориетир по 160 едната/това вече е извън 10те хиляди/Разхода на гориво не е малък, но това го знаеш най-вероятно:(Иначе колата кърти мивки.... не знам какво ще се получи ако смениш волана, но сум мнооогооо скептично настроен км тази операция...По-добре изчакай и си купи с ляв волан.

Редактирано от behemoth

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако смяташ да се хвърлиш на прелюд пета генерация, мился че е добре да се запасиш с поне 10к и да си доста търпелив.В тези пари смятам минимума сервизиране, регистрация, каско, гражданска....и това ко си късметлия :(Идва зима, гуми 195/60R15 си провери цената. Ориетир по 160 едната/това вече е извън 10те хиляди/Разхода на гориво не е малък, но това го знаеш най-вероятно:)Иначе колата кърти мивки.... не знам какво ще се получи ако смениш волана, но сум мнооогооо скептично настроен км тази операция...По-добре изчакай и си купи с ляв волан.

Колата да е до кам 6500 +/- някои лев ти регистрации и други ги остави на мен :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам приятели който направиха грешката с обръщането на волана, сега имат много проблеми по двигателя и се чудят как да се отърват от таратайките. Както казаха и колегите по-горе, не си взимай беля на главата. Или караш с десен волан или си търсиш ляв волан. Иначе обръщането излиза над 2 хилки с всичките му лай*арийки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам приятели който направиха грешката с обръщането на волана, сега имат много проблеми по двигателя и се чудят как да се отърват от таратайките. Както казаха и колегите по-горе, не си взимай беля на главата. Или караш с десен волан или си търсиш ляв волан. Иначе обръщането излиза над 2 хилки с всичките му лай*арийки!

Много правилно или караш с десен волан, както вече доста хора правят или купуваш такава с ляв волан. Хората в България, които могат да направят обръщането качествено, така че всичко да работи и да не личи сигурно се броят на пръстите на едната ръка. Така че забрави я тая идея с обръщането

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди модераторите да са затворили темата, ето ти още полезна информация ТУК, от форума на офроуд БГ, ако още се интересеуваш разбира се, както и за всички останали колеги, които понастоящем или за в бъдеще ще питат дали може, къде и колко ще им струва тази манипулация по обръщането на десен волан :(

Мерси колега сега съвсем се отказах, ама поне ми бяхте полезни всички за което Ви благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...