Jump to content
KOS_with_NOS

някой работил ли е с тази фирма Bm Auto Ltd.

Recommended Posts

Колеги някой работил ли е с тази фирма BM AUTO LTD. Адресът им е http://bm-property.com . Нещо не ми се вижда чиста работата им. Мн странни ми се виждат цените им. Ако някой има опит с тях да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо да са странни? При положение че в англия има vti за по 700-100pounda целите. Защо един мотор да не струва 3000лв...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда,интересни оферти,а и цените са доста добри!Ходи на место и ще можеш да прецениш дали стават или не!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ecs

токущо им драснах няколко запитвания да видим какво ще кажат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KOS_with_NOS

Ами нямах предвид точно двигателите на ВТИ а цените като цяло.. Малко странна ми се видя тая Ер Хикс 7 за 12000 и .... Нещо пък и не можах да издиря да има такава регистрирана фирма ето тук http://212.122.164.40/ddsRegister/search_criteria.jspЕдин приятел също се позаинтересува и ги попита за Булстат, да проверим и така, но от фирмата казаха, че не могат да ни предоставят тази информация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги някой работил ли е с тази фирма BM AUTO LTD. Адресът им е http://bm-property.com . Нещо не ми се вижда чиста работата им. Мн странни ми се виждат цените им. Ако някой има опит с тях да сподели.

има добри оферти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един приятел също се позаинтересува и ги попита за Булстат, да проверим и така, но от фирмата казаха, че не могат да ни предоставят тази информация

Никоя фирма не си дава данните по телефона,още повече на непознат.Иначе линка е много полезен :lol: !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПУБЛИЧЕН БЮЛЕТИН НА ФИРМИТЕ, РЕГИСТРИРАНИ ПО ДДС

може да не е регистрирана по ддс, освен това фирмата не е българска, което не я задължава да фигурира в нашия търговски регистър

BM Ауто е компания основана в Англия през 2005 година

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:P
Отговор има ли?Или си е и*ало майката....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро един познат си купи от тях двигател за акорд 1.8 Втек,2001 г.цената беше добра 1700 лева....какво толкова им се чудите....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро един познат си купи от тях двигател за акорд 1.8 Втек,2001 г.цената беше добра 1700 лева....какво толкова им се чудите....

Супер. Ето това чаках от някой колега. Щом има вече добри отзиви за тях, ще ползвам услугите им.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...