Jump to content
activity

Хонда

Recommended Posts

честита да ти е. Пожелавам ти много хубави моменти прекарано с нея и безаварийни километри :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честита да ти е. Пожелавам ти много хубави моменти прекарано с нея и безаварийни километри :)

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега!Жипките се увеличаваме с още една! :) :) Има уникален дизаин,аз лично се колебаех м/у HR-V и CR-V,,но отидох на второто.4X4 ли е?И вземи качи малко снимки,та да и се порадваме! :)Относно обслужването,вземи и смени маслото на задния мост ако е 4X4(специално на Honda,произведено за целта),особенно ако от него се чуват разни "необичайни звуци" при навит докрай волан в движение.Останалото си е класическото-ремъци,масла,биалетки(евентуално), свещи и т.н.

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Казвам се Тодор Тодоров от Стара Загора съм и от днес съм горд собственик на Honda hr-v 1.6v-tec 91kw с дълга база. Първите ми впечатления за колата са положителни и се надявам да останат такива. Като цяло е в много добро състояние като има дребни външни забележки. В момента съм я оставил за смяна на консумативи. Не съм много запознат с марката и за това ще ви помоля да ми дадете съвет на какво да наблегна при обслужването й? :)

Честито!Ако не греша всички HR-V с витек двигателя (125кс) са с 4х4(т.е. при боксуване предава момент към задните колела), поне според каталозите.Би ли споделил впечатления за размера на багажника, харесва ми този модел, но до момента не съм имал възможност да пипна "дългата" база :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hr-v gold

Честито колега!Жипките се увеличаваме с още една! :tooth::bounce: Има уникален дизаин,аз лично се колебаех м/у HR-V и CR-V,,но отидох на второто.4X4 ли е?И вземи качи малко снимки,та да и се порадваме! :worthy:Относно обслужването,вземи и смени маслото на задния мост ако е 4X4(специално на Honda,произведено за целта),особенно ако от него се чуват разни "необичайни звуци" при навит докрай волан в движение.Останалото си е класическото-ремъци,масла,биалетки(евентуално), свещи и т.н.

Естествено че ще кача снимки, но има външни забележки и исках да ги оправя преди да я покажа пред вас но щом настоявате до 1-2 дни ще ги имате. Наистина при избора заложих по-скоро на дизайна но и двигателя си каза тежката дума, естествено има и 4х4 но е с постоянно предно.Освен масло на заден мост ми казаха че трябва да сменя и нещо около ремъка за да нямам проблем с омасляването му - доколкото разрах ставаше дума за семеринг който при този модел правил проблеми :drunk: . Ако някой е по-просветен да пише за какво става дума :tooth: . Редактирано от hr-v gold

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hr-v gold

Здравейте колеги. Казвам се Тодор Тодоров от Стара Загора съм и от днес съм горд собственик на Honda hr-v 1.6v-tec 91kw с дълга база. Първите ми впечатления за колата са положителни и се надявам да останат такива. Като цяло е в много добро състояние като има дребни външни забележки. В момента съм я оставил за смяна на консумативи. Не съм много запознат с марката и за това ще ви помоля да ми дадете съвет на какво да наблегна при обслужването й? :drunk:

Честито!Ако не греша всички HR-V с витек двигателя (125кс) са с 4х4(т.е. при боксуване предава момент към задните колела), поне според каталозите.Би ли споделил впечатления за размера на багажника, харесва ми този модел, но до момента не съм имал възможност да пипна "дългата" база :bounce:
Впечатленията ми са че багажника е доста тесничък за такъв клас автомобил, но за сметка на това седалките имат няколко положения и се ядва. За да добиеш представа обема му при нормално положение на седалката е по-малък от този на бмв комби. При едно деление напред събира 4 гуми 215/55/16, това установих след като си взех нови гуми :worthy: защото старите приличаха на сликове :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Впечатленията ми са че багажника е доста тесничък за такъв клас автомобил, но за сметка на това седалките имат няколко положения и се ядва. За да добиеш представа обема му при нормално положение на седалката е по-малък от този на бмв комби. При едно деление напред събира 4 гуми 215/55/16, това установих след като си взех нови гуми :worthy: защото старите приличаха на сликове :bounce:

За кола дълга 4.1м барабар с броните 4 такива гуми ми изглежда много добро постижение, никога не съм и помислял че е като комби багажника :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...