Guest Izanagi #1 Публикувано 4 Септември, 2008 Абе това верно се чете безпроблемно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #2 Отговорено 4 Септември, 2008 Т'ва ме уби! И впъреки вискчо си пшиете ктао хроата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #3 Отговорено 4 Септември, 2008 хаахахаха уникално е Не се бях замислял до сега Загубили сме си времето в училище Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d_r_tushe 0 #4 Отговорено 4 Септември, 2008 ...си имам голям проблем да читам и когато е правилно написано, а тва горенаписаното разбрах го (след 15 четена) и май прав си... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #5 Отговорено 4 Септември, 2008 сепур е нпасинао , мгноо дробо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 4 Септември, 2008 Хаха много оригинално все пак се случва някой в бързината да изпусне някоя буква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #7 Отговорено 4 Септември, 2008 ХАЙДЕ,предлагам ви ТАЗИ ТЕМА ДА СТАНЕ ДА СЕ ПИШЕ САМО ТАКА КАКТО ГОРЕ ПЪРВИЯ ПОСТ.мене лично ме искефиТа ккаво вкиате?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #8 Отговорено 4 Септември, 2008 Установили са го френските учени ... аз тва помна от което четох - някъде му бях мяркал оригинала, който беше изписан на английски, и в интерес на истината - него много по-гладко го прочетох, докато това като се опитвах да го чета на доста места се позапънах да разгледам хубаво буквите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #9 Отговорено 4 Септември, 2008 Никъде не се запънах, но времето в даскало не е пропиляно. За да разбереш една дума, за да разбереш последните и първите й букви ти трябва да даскало. Как да е, даскалото рулзз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #10 Отговорено 5 Септември, 2008 какво гениално нещо е мозъкът! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #11 Отговорено 5 Септември, 2008 Аз лчнио мслия, че е псаунко вчее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 5 Септември, 2008 мх твоа е инетрсено ама ктао геладам клоко вемре ми онтмеа да пшиа ткаа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #13 Отговорено 5 Септември, 2008 мх твоа е инетрсено ама ктао геладам клоко вемре ми онтмеа да пшиа ткаа...клоега впърос на наивк е цляата рбаота.мился че си сатна хбуава тмеа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
илия 1 #14 Отговорено 5 Септември, 2008 мх твоа е инетрсено ама ктао геладам клоко вемре ми онтмеа да пшиа ткаа...клоега впърос на наивк е цляата рбаота.мился че си сатна хбуава тмеа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #15 Отговорено 5 Септември, 2008 много интересно откритие, а и доста забавно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #16 Отговорено 5 Септември, 2008 тхис ис верри гоод, и лове ит. И това не е лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Apache #17 Отговорено 6 Септември, 2008 Интересно Но наистина е много турдно да се пише по този начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове