Jump to content
darius

Вноса на коли продължава

Recommended Posts

България може да посрещне 2009 г. с автомобилен парк от 3 млн. автомобила.Интересното е че държавата почти нищо не прави да бракува старите таралясници и не им налага дорипо-високи такси и данъци!На снимката не са ли строени Хонди? !!! Инфо!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ot другата година може и някои от нас да не могат да си карат и по-новите тарлясници като ни тепнат 400лв винетка както се говори и още толкова гражданск и каско и т.н. и хептем ще занемаримм подръжката е те тогава ще стане опасно :worthy: Тя твойта държава прави предостатъчно ама ние сме корави и инат и нема да сее дадем толкова лесно :worthy:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Svetlix

Ами въртеше се някъв слух, че ни задължат всички автомобили задължително да имат катализатори, еърбеци и АиБиеС. Тези които нямат да си монтират. Ако го приемат това чак тогава половин България ще ходи пеш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-високите такси и данъци за стари автомобили не мисля, че е решение - поне за България. Всеки иска да кара нов автомобил но не всеки може да си го позволи. Пък и не мисля че изправен 15 годишен автомобил - вреди повече от изправен 7 годишен. Решението е ГТП - т.е. контролиране на прегледите - когато на стар автомобил му се откаже преглед поради неизправност и отстраняването на тази неизправност струва повече от самият автомобил - то собственика ще предпочете да го бракува. Но проблема отново е в българския манталитет, неспазване и неконтролиране на правилата.

Редактирано от Ogi_Stoev

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...