Jump to content
Guest activity

Време е за застраховки и много добри предложения

Recommended Posts

Guest activity

интересува ме , понеже колата като си я купих беше оценена на 6000 лв. и каското ми струваше около 400 лв. , може ли да си я презастраховам за по малка сума за около 4000 лв. ? защото грешни пари за каско неми се дават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

А каква точно е колата? Можеш да ползваш формата тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във формата за Каско, парите които дава за БГ Имоти са много малки бре? Понеже помня че моя сивик е по Шваке около 3500 - всички други фирми дават около 220-250лв, а на имотите - 130 ?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

добре де , аз неискам да ми е оценена на 4700 искам на 3500 ? неможе ли да стане това ? сега 412 лв. си е много пари , кви са тия застраховки то си е колкото една работна заплата , баси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Във формата за Каско, парите които дава за БГ Имоти са много малки бре? Понеже помня че моя сивик е по Шваке около 3500 - всички други фирми дават около 220-250лв, а на имотите - 130 ?!

Ами зависи какви са минималните застрахователни суми по полици на различните застрахователи - Примерно на ЛевИнс е 250 лв. дори колата да е оценена на 500 лв. В случая с БГ Имоти - минималната сума е 150 лева

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Activity проверяваме твоя случай и след малко ще имаш отговор на въпроса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

е колега за кво ти е каско тогава. Ако ти я гепцат с тия 3500 ше земеш ли друга?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

е колега за кво ти е каско тогава. Ако ти я гепцат с тия 3500 ше земеш ли друга?

да прав си къде са 350 там са и 400 лв. Май е най добре да нея застраховам никъде с 2-е думи .... съм и майката !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Няма проблем да я застраховаме. ТУК можеш да видиш какво ни е нобходимо за сключване на застраховкатаOfftopic: DjSprite - оценката е готова и е изпратена на emaila

Редактирано от Miroslav.Ivanov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май наистина е време ама аз го разбрах по-малко по неприятен начин разбиха ми колата за да я застрховам тука вече някой се е престарал при мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да прав си къде са 350 там са и 400 лв. Май е най добре да нея застраховам никъде с 2-е думи .... съм и майката :sick:
Лично за мен каското не ми е заради това, че ще ми откраднат колата, понеже не си струва труда да откраднат кола за 5000 лв. и то дали въобще ще успеят. Идеята е там, че като я разбият или я ударя, да мога да си оправя щетите почти за без пари. Обикновено това се случва, точно когато нямаш излишни 500 лв. за ремонт :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да прав си къде са 350 там са и 400 лв. Май е най добре да нея застраховам никъде с 2-е думи .... съм и майката :sick:
Лично за мен каското не ми е заради това, че ще ми откраднат колата, понеже не си струва труда да откраднат кола за 5000 лв. и то дали въобще ще успеят. Идеята е там, че като я разбият или я ударя, да мога да си оправя щетите почти за без пари. Обикновено това се случва, точно когато нямаш излишни 500 лв. за ремонт :huh:
как ше не си струва. Ако на теб ти предлагат да изкараш 1500лв за 1 час ше откажеш ли. Повечето не избират колата дали е скъпа или евтина. Харесва си някоя и я вдига. Кара я при арабина и си зима кинтите и тая кола се разглабя за 1 ден...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ти си прав, ама за коли като моята изпращат някви наркомани да се пробват, а те просто не могат да я вземат - не се пали с отвертка - пък и с лепенките по стъклата не смеят да пипат. Може да е легенда за това, че определени коли не се пипат, но все още е така - при първия застраховател я разбиха, а сега не пипат, въпреки, че пак си я паркирам на същото място. Дори наскоро си забравих портфейла до скоростния лост през нощта, но може би това беше късмет, че не го е видял някой :sick:

Редактирано от Miroslav.Ivanov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...