ursus 2 #1 Публикувано 29 Август, 2008 Здравейте колеги!Преди време си продадох ХОНДАТА и сега карам голф мк1.Времето прекарано с ХОНДА ме направи фен на марката/не и фанатик/и при възможност ще се върна към нея.П.С.За колегите от Пловдив:Голфа е червен. Не ме закачайте щото нали ги знаете тея гоуфове/особенно 3ките/ колко варвят. п.с. най вероятно сте разбрали,но да си кажа за горния ред-ТОВА НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ - просто невинна шега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tier 0 #2 Отговорено 29 Август, 2008 Още някоя тема няма ли да плеснеш за тоя голф... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 29 Август, 2008 Off Toppic : Приказки за живота, вселената и всичко останало - голфовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #4 Отговорено 29 Август, 2008 Здравейте колеги!Преди време си продадох ХОНДАТА и сега карам голф мк1.Времето прекарано с ХОНДА ме направи фен на марката/не и фанатик/и при възможност ще се върна към нея.П.С.За колегите от Пловдив:Голфа е червен. Не ме закачайте щото нали ги знаете тея гоуфове/особенно 3ките/ колко варвят. п.с. най вероятно сте разбрали,но да си кажа за горния ред-ТОВА НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ - просто невинна шега е, хайде снимай го поне тоя голф да го видим, де...!с какво е повече от хондата??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #5 Отговорено 29 Август, 2008 (Редактирано) Не е важно с какво е повече, важното е че е сбъднал мечтата си и стига сте се заяждали се едно карате най-убавите коли в ............ Редактирано 29 Август, 2008 от EPoX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #6 Отговорено 29 Август, 2008 Баф го .. тфа е бясна Идиничка ве ... с кой мотор е ...1.6L 110 PS (108 hp/81 kW) I4 (GTI) или 1.8L 112 PS (110 hp/82 kW) I4 (GTI/GLI) ?!Баце ти си е бати ентусиаста ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #7 Отговорено 29 Август, 2008 Баф го .. тфа е бясна Идиничка ве ... с кой мотор е ...1.6L 110 PS (108 hp/81 kW) I4 (GTI) или 1.8L 112 PS (110 hp/82 kW) I4 (GTI/GLI) ?!Баце ти си е бати ентусиаста ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #8 Отговорено 29 Август, 2008 Емммм, честито, със здраве да си го караш и да те слуша. The power of dreams. Не си първият нито последният съфорумец заменил Хонда с друга марка. Не се палете толкова бе колеги! Мк1 си е класика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #9 Отговорено 29 Август, 2008 Децките мечти са нещо безценно.Дьщеря ми ми го доказва всеки ден. .................................... Вьв един филм една героиня каза :които се отказва от мечтите си УМИРА: но според мен реалноста е една и тя е ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #10 Отговорено 30 Август, 2008 с парите от сивика да си беше зел още 1 за резервни части С здраве да си го караш се пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #11 Отговорено 30 Август, 2008 Най-вероятно , парите от Сивика не са му стигнали ,защото си е купил ретро автомобил, а те държат цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #12 Отговорено 30 Август, 2008 Хммм еи ги на двете коли, като ги гледам маи съм избрал по добрия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #13 Отговорено 30 Август, 2008 Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #14 Отговорено 30 Август, 2008 кон за кокошка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #15 Отговорено 30 Август, 2008 (Редактирано) Колега качи някоя снимка или клипче да видим за какво става дума п.п. Човека си знае.... стига сте коментирали. Това го кефи това си взел. http://www.vbox7.com/play:7567870c Редактирано 30 Август, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове