manniakk 22 #1 Публикувано 25 Август, 2008 (Редактирано) Всеки може да си измие колата и да я снима ма си е професионализъм да я изцапаш като хората Хайде да видим чия е най-мръсна Редактирано 25 Август, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #2 Отговорено 25 Август, 2008 хаха ма тая хондичка свети направо бе мн е тъмно иначе бих снимал да ти покажа какво е мръсен сивик хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #3 Отговорено 25 Август, 2008 Ето ме и мене, при едно палаткуване: Преди мивката: След мивката: Само на колегата ме би по събран прах: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #4 Отговорено 1 Септември, 2008 (Редактирано) Абе аз бих оставила моята тооолкова мръсна, за нещо подобно: http://biskvitka.net/2008/07/18/risunki__po_mrasni_koli.htmlСъжалявам, едва сега видях, че колегата CrazyDriver е пуснал линка в друга тема малко преди мен,ако трябва, трийте поста !!! Редактирано 1 Септември, 2008 от Morridina Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #5 Отговорено 1 Септември, 2008 Абе аз бих оставила моята тооолкова мръсна, за нещо подобно: http://biskvitka.net/2008/07/18/risunki__po_mrasni_koli.htmlСъжалявам, едва сега видях, че колегата CrazyDriver е пуснал линка в друга тема малко преди мен,ако трябва, трийте поста !!! да доста са красиви , стига да не вали дъжд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #6 Отговорено 1 Септември, 2008 Аматьори... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #7 Отговорено 1 Септември, 2008 (Редактирано) Момчета, не че искъм да се правя на скромен, ама това вашето не е нищо. Жалко че нямам снимка да видите за какъв професионализъм става въпрос. Редактирано 1 Септември, 2008 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #8 Отговорено 1 Септември, 2008 Чеки и аз да боцна ино пиксче : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzmeq 19 #9 Отговорено 1 Септември, 2008 (Редактирано) Че то по-гадна мърсотия от на сняг накъде повече... И от тогава рече Господ: "Нека бъде ръжда!" http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6653379П.С. А познайте коя е моята ! Редактирано 1 Септември, 2008 от Dzmeq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 1 Септември, 2008 Всеки може да си измие колата и да я снима ма си е професионализъм да я изцапаш като хората Хайде да видим чия е най-мръснаТези отпечатаци по капака от кърско приклучение ли са ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #11 Отговорено 1 Септември, 2008 Аз снимки нямам, но не я бях мил 3 месеца (от декември до март) и които не знаеха, че е черна, миселха че е бежова. Приличаше на тази на joro_pr, но една идея по-кална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavkov_1984 3 #12 Отговорено 3 Септември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #13 Отговорено 3 Септември, 2008 колеги, ква е тази тема? Аз прелюда го мия повече отколкото го карам .. Засрамете се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #14 Отговорено 5 Септември, 2008 Колеги, моята Хонделка трябва да и сменям наименованието на боята в КАТ: вече ще е прахово боядисана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #15 Отговорено 14 Септември, 2008 Сутринта като я видях и сърцето ме заболя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #16 Отговорено 14 Септември, 2008 Пф... ето ви две на моята кола: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skiller 4 #17 Отговорено 14 Септември, 2008 (Редактирано) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7612355http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7612802 Редактирано 14 Септември, 2008 от skiller Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondio Metan #18 Отговорено 14 Септември, 2008 Я тихо малко http://img604.imageshack.us/content.php?pa...cture129hx9.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Fido Dido #19 Отговорено 14 Септември, 2008 Приятелката ми живее до един бетонов възел в суд. град. Едва ли искате да ви обяснявам за какво става въпрос - та дори и прането съхне на сгъваем простор в спалнята! Тойотата я мия веднъж на седмица. Неделя, около 5.00ч. Точно преди срещата на Тойота феновете. Моля ви, не ме убивайте заради това. Но на следващата сутрин - все едно не съм я мил. То бива да е мръсна столицата, но чак пък толкова... Не ми е до колата - ние го дишаме това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #20 Отговорено 14 Септември, 2008 И аз щях да качвам снимки на моята,че не бях я мил 2 месеца,ама дъждът се погрижи и днес погледнах колата и не можах да си я позная.... Викам си, брей на кого е тая чиста количка,бе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #21 Отговорено 16 Септември, 2008 (Редактирано) И аз щях да качвам снимки на моята,че не бях я мил 2 месеца,ама дъждът се погрижи и днес погледнах колата и не можах да си я позная.... Викам си, брей на кого е тая чиста количка,бе...Взе ми думите от клавиатурата. Редактирано 16 Септември, 2008 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #22 Отговорено 16 Септември, 2008 абе аматьорчета стевижте мойта след един месец без палене около строежите на какво приличаше като я мих на ОМВ-то само с вода и течеше ебати калта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #23 Отговорено 16 Септември, 2008 Не ме остави на пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavkov_1984 3 #24 Отговорено 16 Септември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #25 Отговорено 17 Септември, 2008 Тази " Хонда" явно е някой нов модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #26 Отговорено 17 Септември, 2008 Тази " Хонда" явно е някой нов модел но пък за сметка на това е мноооооооооооооооооооооооогооо мръсна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #27 Отговорено 8 Октомври, 2008 Ако съревнованието е между Хонди,то ето ви и победителя Брат ми след рали "Камбаните" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #28 Отговорено 9 Октомври, 2008 Бас м....мата,Събрание на мазохисти. Сърцето ми плаче като гледам окипазените колици.Не'ма да надничам тук вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #29 Отговорено 9 Октомври, 2008 тая мундарска тема ни загрознява форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #30 Отговорено 9 Октомври, 2008 Абе аз бих оставила моята тооолкова мръсна, за нещо подобно: http://biskvitka.net/2008/07/18/risunki__po_mrasni_koli.htmlСъжалявам, едва сега видях, че колегата CrazyDriver е пуснал линка в друга тема малко преди мен,ако трябва, трийте поста Грехота ще е да измиеш такава рисунка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #31 Отговорено 9 Октомври, 2008 Мъчи ме странен въпрос - защо за да се измие трябва да се изцапа А и с какво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted #32 Отговорено 18 Октомври, 2008 (Редактирано) Ей тая тема е като за мен Редактирано 18 Октомври, 2008 от Most_Wanted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #33 Отговорено 5 Декември, 2008 А такааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #34 Отговорено 5 Декември, 2008 тц тц тц, как може, засрамете се, тука има един мангал до работа и си я мия 2 пъти седмично , макар че от време навреме и 1 път но ко не се мие цяла седмица не мога да я позная после след измиването ... мръсен град си е Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #35 Отговорено 6 Декември, 2008 Н+Н=ВНЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #36 Отговорено 6 Декември, 2008 хаха басси темата... екстра е !п.с. тва с рисунките е просто уникално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #37 Отговорено 1 Декември, 2009 Аве нещо я зарязахме тая тема ... газ пак на резиля ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове