mjoi 0 #1 Публикувано 23 Август, 2008 Здравейте,нов сам тук и ми трябва малко помощ да реша.Става въпрос за сивик 2001/2002 година 4/5 врати 1.4 90 кончета.Всякаква информация е добре дошла ,ударете ми едно рамо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mjoi 0 #2 Отговорено 24 Август, 2008 Що нищо не казвате,ако не е за тук темата я преместете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 24 Август, 2008 Колегите с такъв сивик са по-малко, дай им малко време а все пак каква информация?отзиви - ето например сайт за отзиви на какви ли не марки http://www.avtomarket.ru/scripts/info/opin...&model=3902 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mjoi #4 Отговорено 24 Август, 2008 Информация всякаква,най-добре от такива дето я имат,а иначе сайтове има много ,ама езиците са ми далееееече на мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #5 Отговорено 24 Август, 2008 Деба сега ще засегна много хора.РОВЪР не ти трябва, Върви по малко от хеча 90 коня, визия спрямо хеча -> прилича на кенеф.И какво стана по малко върви по лошо изглежда, по трудно се продава ->взимаи японка.п.п.: за всички засегнати по 1 бира на националната догодина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #6 Отговорено 25 Август, 2008 е защо решихте че става дума за английския сивик? има японка 7-ма генерация 4-5 врати хечбек, има и 7-ма генерация седан , само че за седана незнам дали има 1.4.Нека автора пусне една снимка на "бъдещата си хонда", за да няма недоразумения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mjoi 0 #7 Отговорено 25 Август, 2008 (Редактирано) http://img.data.bg/i.php?id=1118468 Редактирано 25 Август, 2008 от mjoi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stesla #8 Отговорено 29 Август, 2008 Привет, първо да кажа, че не карам Хонда но съм мераклия . Много ми допада тази Хонда като визия и мотор(икономичен е поне по каталог),как върви и вози.......надявам се съфорумците да кажат.Единствено много ме притеснява стърчащия на високо скоростен лост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #9 Отговорено 29 Август, 2008 (Редактирано) Точно този модел и на мен не ми харесва как изглежда, но само толкова - все пак си е Хонда.Повечето от нас карат дву/три врати коли и се возят сами вътре почти през цялото време - какво пък, може човекът да има семейство и да търси кола която е повече функционална, отколкото останалото. Има и такива хора! Вие веднага му наскачате колко грозна била и на какъв кенеф приличала.Така, че аз нищо лошо немога да кажа за колата, само една забележка имам - незнам дали 4/5 врати имат 1.4, но ако е така, по-добре търси 1.6 литровия или 1.7 CTDIУспех, колега! Редактирано 29 Август, 2008 от element Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mjoi 0 #10 Отговорено 1 Септември, 2008 (Редактирано) имат 1.4 двигател 90 коня ,а този модел англичанка ли е? Редактирано 1 Септември, 2008 от mjoi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #11 Отговорено 1 Септември, 2008 имат 1.4 двигател 90 коня ,а този модел англичанка ли е?Нали този от снимката? Да, англичанка е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mjoi 0 #12 Отговорено 1 Септември, 2008 имат 1.4 двигател 90 коня ,а този модел англичанка ли е?Нали този от снимката? Да, англичанка е.Ясно,а кой са японските тогава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #13 Отговорено 1 Септември, 2008 Деба сега ще засегна много хора.РОВЪР не ти трябва, Върви по малко от хеча 90 коня, визия спрямо хеча -> прилича на кенеф.И какво стана по малко върви по лошо изглежда, по трудно се продава ->взимаи японка.п.п.: за всички засегнати по 1 бира на националната догодина.Ако имаш предвид 6г хеча с 5врати - наистина няма нищо общо с лагерната количка с 3вр... Комфорта и возията са далеч по-добри, а за сметка на това имаш далеч повече пространство и 2вр повече -> не е нужно някой трудно подвижен възрастен човек да го набутваш с ритници !!!...пс .... има далеч по-малко общо с Ровър отколкото с Хонда... http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Domaniпс2 - Хубавата бира е студената! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #14 Отговорено 1 Септември, 2008 За 6г. хеча както го нарича колегата, мога да кажа че карам лагерната количка и возих един колега (Стефан Милев), който е с английския хетчбег 5 врати и той ми каза че неговия вози доста по-твърдо. И двете коли са със сток окачване, така че айде моля ти се не се обаждай не подготвен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesso_varna #15 Отговорено 1 Септември, 2008 За 6г. хеча както го нарича колегата, мога да кажа че карам лагерната количка и возих един колега (Стефан Милев), който е с английския хетчбег 5 врати и той ми каза че неговия вози доста по-твърдо. И двете коли са със сток окачване, така че айде моля ти се не се обаждай не подготвен Напълно съм съгласен. И моята вози много комфортно, също е сток. Преди карах рено, возията на сивика е класа нагоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #16 Отговорено 1 Септември, 2008 (Редактирано) Вкарваш номера на рамата във VIN декодера и всичко си излиза.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2514 Редактирано 1 Септември, 2008 от vesso_varna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mjoi 0 #17 Отговорено 1 Септември, 2008 Вкарваш номера на рамата във VIN декодера и всичко си излиза.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2514е като е в нета обявата отде да го взема тоя номер?или съм на пазара там къде ще го въведа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #18 Отговорено 1 Септември, 2008 недейте обърква човека!Гледа се само първата буква на ВинаJ - JapanS - Великобритания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mjoi #19 Отговорено 1 Септември, 2008 (Редактирано) недейте обърква човека!Гледа се само първата буква на ВинаJ - JapanS - Великобританиянай-накрая малко помощ Редактирано 1 Септември, 2008 от mjoi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #20 Отговорено 1 Септември, 2008 ае спрете се малко с офф-а ?!? човека пита нещо - вие му отговорихте друго и започнахте да се чоплите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове