Jump to content
Guest kalos

Тампони на задните носачи?

Recommended Posts

Guest kalos

До колкото разбирам тампоните на задните носачи е слабо място на тези автомобили, по тази причина искам да се допитам до вас какви тампони ще ми препоръчате и от къде могат да се закупят?Имам в предвид тези тампони с две уши в началото на носачите./Сигурен съм, че това вече е разисквано, но не открих точната тема/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

................/Сигурен съм, че това вече е разисквано, но не открих точната тема/

Това наистина е много пъти разисквано! Но ако смяташ да си караш колата по дълго от година отиваш в представителя на Хонда и си купуваш тампони за по седемдесет и няколко лева бройката! Не случайно ти казвам да купиш оригинални, аз направих такава грешка да купя от някакъв магазин, защото не знаех тогава и тампоните се закъсаха след 6-7мес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

................/Сигурен съм, че това вече е разисквано, но не открих точната тема/

Това наистина е много пъти разисквано! Но ако смяташ да си караш колата по дълго от година отиваш в представителя на Хонда и си купуваш тампони за по седемдесет и няколко лева бройката! Не случайно ти казвам да купиш оригинални, аз направих такава грешка да купя от някакъв магазин, защото не знаех тогава и тампоните се закъсаха след 6-7мес.
Предполагам за БУЛТРАКО имаш в предвид?А иначе нещо друго като възможност да е пак здраво, но по-евтино? т.е. някои да е открил топлата вода :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с тампони на ДЕЛФИ английски карам вече 30 000 км и няма проблеми струва 40лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хъм явно има и качествени "заместители", но май ще послушам ДИГИГИ.Всепак събирам още мения и съвети, ще ги поръчам след няколко дена вероятно.

ами Бултрако през май и октомври ако не се лъжа прават промоции и дават до 20% отстъпка... при цена 55-60 оригинален и 40 за заместител, който може и да не е читав... избор май няма - един от редките случаи когато цените в Бултрако са ок мисля :cool:
Това е интересно и не го знаех!Има ли някой който да знае точно кога са отстъпките?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е интересно и не го знаех!Има ли някой който да знае точно кога са отстъпките?

Миналата година бяха края на май и октомври

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако някой от Пловдив се интересува знам къде има качествени и евтини тампони :cool:

Редактирано от Honda_Fena

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако някой от Пловдив се интересува знам къде има качествени и евтини тампони ;)

Дай определение за качествени и за евтини? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...