Jump to content
Guest M&M

Сервиз в Бургас

Recommended Posts

Guest M&M

Някой да знае читав сервиз в Бс (без Апостолов) че не мога да си намеря майстори за Прелюда.Тези дето ми сменяха ремъците и маслата не им се занимава с японки, но поне бяха достойни да признаят че биха се учили на моята а един аксиален лагер за скор.кутия чака смяна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

0898588887 филип се казва момчето кажи му че иво с многото хонди ти е дал телефона му :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има един до зеленчуковата борса след синята бензиностанция веднага в дясно и навътре се влиза в един двор има една стара табела - корейски авточасти/преди е било сервиз за Део/ - аз лично съм много доволен, знаят какво правят - Михо се казва майстора 0895669593 :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги ще ги имам в предвид ,но днес ми похвалиха един в Долно езеро дето се занимавал със силов тунинг и доста хонди са минали през него за ремонт.Смятам да ида и да го "пресея" дано е добър. :blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

хахахахах неим вярвай знам ги и те мятат нещо баш пък много хонди аз познавам всички силни хонди с някав тунинг и там няма правени нито една ! има полуправена една турбо сивик само ! ама и слагаха турбо конверсията при тоз пич който ти казах момчетос е казва филип и доста им разбира сега се прави там една хонда на колега от форума който ще се пуска на сливен , и от там са излезнали много много силни коли ! Но все пак ти си решаваш :blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M&M

Минали са Хонди за ремонт ,иначе тои се занимавал с тунинг ,май не се изразих правилно.Скоро един авер прави основен ремонт на ЦРХ при него и е мн доволен ,но варианта Филип ме запали .Скоро може да го тарся.Мерси :blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега отиди при Филип колегата правилно ти казва аз за там мога да ти гарантирам че след като е сглоби няма да имаш никакви проблеми :cool: от личен опит ти го казвам . :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е тоя от долно езеро е митко карла и тои прави коли тунинги и други .;)и има бърза колица ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2-1-1 за Филип-s за сега(докато се наканя) е той.Мерси ^_^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някой би ли споделил къде се намира сервиза на Филип?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звъниш на телефона който Иво е дал той ще ти обесни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета незнам но за Митко Карала от доlно езерово кара един форд и работи с един Райко .Пичовете не че не си разбират от работата напротив но не бих си закарал там колата..Този дето е до зеленчуковата борса Михо дето каза колегата по нагоре вапреки че не ми е симпатичен много си разбира от работата самият той кара една синя хондичка,препоръчвам ти го.Лично аз си карам карам колата в сервиза на автокъща Бургас момчетата са добри и си знаят работата.А ако е нещо по завъртяно ходя до Варна при MYAMOTO.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и помощ колеги! Имам нарушена геометрия на така наречената "очиларка" в следствие на удар по левия диагонал. Мисля, че отклоненията поне видимо не са повече от 1,5-2см. Някой може ли да препоръча място, където биха ми обърнали внимание и да коригират изкривяванията. По възможност в Бургас или поне в околността.Евентуално и отзиви за бояджия, който да боядиса детайли в предната част за разумни пари и с не много чакане.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един плюс за Михо, разбира ги японките и се спуска в ремонти. При него карам Т4-ка и мойта каляска, имах и една голф3 и тя беше при него и за момента нямам оплаквания.п.с. Вече не е на Civic а BMW3 развалиха го :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...