Jump to content
Guest outoflimit

Блиц светлини

Recommended Posts

Guest outoflimit

Колеги искам да си сложе блицове във фаровете, но за съжаление това е всичко което знам.Моля някой който има или знае как могат да се направят да даде мнение. Благодаря ви предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги никой ли няма да даде мнение по въпроса !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продават се в всяко магазинче за циганиики за кола струват 15лв и се слагат на мястото на габаритите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата е прав - има ги по магазините за циганийки за по 15-20лв. Има обаче и малко по-качествени. Един приятел си купи преди 2 години такива за 100лв., пак от магазин за циганийки. Принципно не е лошо, ако ходиш на разни сбирки и т.н. Моя приятел си ги пускаше постоянно и полицаите му правеха яко проблеми и искаха да му спират колата от движение, защото наподобявали светлините на автомобил със специален режим на движение, какъвто той не е. И накрая ги свали и в последствие изгуби. Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest outoflimit

Мерси за инфото колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега какво е изгубил, че ми стаан интересно? И аз искам да си слагам такива.:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, тези за 15 лв. не са добри според мен. Иначе съм ги виждал на Руския пазар в Пловдив. Както се спомена, слагат се на мястото на габаритите. Аз исках да си ги сложа в халогените, но ми се стори че няма да има място, тъй като са дълги около 4 см.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по магазините за електроники има блиц диоди,не са никак скапи и стават да се вкарат кадето се сетите,малки са по размер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...