rulemaker 130 #1 Публикувано 12 Август, 2008 Значи става въпрос за 6г. японски хетч. Проблема е следния, вчера като се качих в колата забелязах една жица да виси към педалите, видях я от къде излиза, но не знам нито какво и е предназначението, нито къде да я свържа, за това поствам тези снимки и дано някой знае за какво става въпрос. От тук излиза а това и е висящия край 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 12 Август, 2008 Никой ли не знае 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #3 Отговорено 12 Август, 2008 и аз като сваля пластмасата под кормилото и имам някоя друга жичка която никъде не влизасамо че тия които съм забелязал са дори с буксаказаха ми че някакви заготовки имало или нещо от сорта(например оставени кабели за халогени)според мен не трябва да се тревожиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 12 Август, 2008 Ами дано да е така, защото полудявам така 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 12 Август, 2008 Оголена е, така ли? Ако е оголена не ми прилича да е фабрично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NPN #6 Отговорено 12 Август, 2008 Малко не прилича на заводски монтаж. При мен по подобен начин са 'хванати' някои проводници на допълнително монтирани устройства (алармата например). Както казва по-горе колегата, ако е с оголен край по-добре го изолирай, че навярно има 12 V при положение на ключа 'контакт'. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Autolord #7 Отговорено 12 Август, 2008 101% сам сигурен 4е това не е заводски кабел залагам на това 4е е + --- сов и е допалнително монтиран както казаха колегите за някакви нуйди като аларма или др.газарийки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #8 Отговорено 12 Август, 2008 Оголена е, така ли? Ако е оголена не ми прилича да е фабрично.Не е оголена, утре ще я снимам както трябва, за да се види как е точно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #9 Отговорено 12 Август, 2008 а нещо да не работи напоследък ? или всичко си е тип топ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #10 Отговорено 12 Август, 2008 Аве и при мен от ляво педалите от горната страна виси една букса,облепена с изолирбанд и по едно време постоянно ми закачаше крака и полудявах и все я набутвах навътре тая букса с кабели. и там се е отворено и изобщо незнам така ли трябва да е, няма ли нещо капак,мапак и за ко са тия кабели там.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #11 Отговорено 13 Август, 2008 Аз на една Д15В3-ка имах цял сноп завършващ с букса! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 13 Август, 2008 Нито една фабрична инсталация не завършва с кабел без букса. Дори да не се ползва ще има букса някаква и ще е с тиксо вързан за някой сноп. Това е сигурно кабел за аларма или друго нещо, което или не работи (вече) или е отдавна премахнато Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #13 Отговорено 13 Август, 2008 ето го края 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #14 Отговорено 13 Август, 2008 Като го гледам този кабел ще си е чисто чудо ако не е направил късо някъде, затова най-добре го изолирай или го махни да не береш ядове после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #15 Отговорено 13 Август, 2008 NIO ще излезеш пророк, май изгърмях ЦД-то. Преди малко си карам и изведнъж, няма музика. Гасих колата, това онова ама няма. Утре ще проверя какво е станало, сигурно се е допряла до бушон. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #16 Отговорено 14 Август, 2008 Няма ли жичкаджии тука 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #17 Отговорено 15 Август, 2008 (Редактирано) колега ако не си оправил сд-то парво ви6 неговия бу6он зад него трябва да баде 10А монтират се на самите сд-та,акотой е здрав ви6 бу6оните на колата тези които са с малки амперажи и 6те го намери6 и го махни тоя кабел от там ако няма да го ползва6 за не6то Уcпех. Редактирано 15 Август, 2008 от Autolord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #18 Отговорено 15 Август, 2008 ЦД-то е ок, оказа се бушон от тези под волана 10А, но въпроса с тъпата вичка си остава 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове