Guest policeman #1 Публикувано 9 Август, 2008 Честито на на рожденниците!Специално за Диди, един от най-истинските фенове..........Братле бъди все така верен приятел,здраве,пари,професионални успехи и повече весели моменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gothic Angel #2 Отговорено 9 Август, 2008 Айде, хондари, честита ви още една натрупана годинка Много щастие, късмет, успехи, либоф. И хонда форевър! Приятно ядене и пиене довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #3 Отговорено 9 Август, 2008 Не мога да пропусна такъв повод. Всички живи и здрави.Специални поздрави на Миямото и все така всеотдаен, майстор, приятел - дет се казва да ни радва с пълни обороти :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #4 Отговорено 9 Август, 2008 Живи и здрави, весел празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #5 Отговорено 9 Август, 2008 Честито на всички! Живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 9 Август, 2008 честито и от мен,с пожелания да имат повече време за страстите си без това да ги разклаща финансово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #7 Отговорено 9 Август, 2008 Честит рожден ден на всички.На всички пожелавам късмет,здраве,много кинти да изкарате и да сте щастливи после като ги харчите И да добавя за Дидо(миямото): добро ми направи на мен, добро да ти се случва на теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #8 Отговорено 9 Август, 2008 Поздрави на рожденниците Да са Живи и Здрави, и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #9 Отговорено 9 Август, 2008 Ч.Р.Д. на всички!Много здраве и щастие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 9 Август, 2008 Благодаря на всички ви за поздравите от сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #11 Отговорено 9 Август, 2008 ЧРД Да сте живи, здрави, щастливи и да имате достатъчно пари за да си купите останалото! Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #12 Отговорено 9 Август, 2008 Диде освен 4е ти пожелавам вси4ко най ами най после да си намери6 и Голф TDI ама с 3 4ервени4ки букви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #13 Отговорено 9 Август, 2008 ЧРД! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #14 Отговорено 9 Август, 2008 (Редактирано) Честит рожден ден НАБОРЕ (Дидо) Желая ти преди всичко здраве , пък другото само ще се нареди .........................Честито и на другите МЛАДЕЖИ Редактирано 9 Август, 2008 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igmhonda 0 #15 Отговорено 9 Август, 2008 Пичове, мерси за пожеланиятана всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #16 Отговорено 9 Август, 2008 (Редактирано) айде и от мен едно наздраве Редактирано 9 Август, 2008 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #17 Отговорено 10 Август, 2008 Честито и от мен,живи и здрави и много Хонди... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #18 Отговорено 10 Август, 2008 Адаш, ЧРД Без малко да пропусна да те поздравя в последния ден от празненствата Жив и здрав бъди, пич! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #19 Отговорено 10 Август, 2008 Батенце .. вчера ти праснахме една масова честитка по телефона от Баните ... ама ше се разпиша и тука ... жив и здрав да си ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #20 Отговорено 10 Август, 2008 Живи и здрави да сте всички. Наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #21 Отговорено 11 Август, 2008 (Редактирано) Ч.Р.Д! , малко късно май,ама сега видях Редактирано 11 Август, 2008 от HondaFanatic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #22 Отговорено 11 Август, 2008 И аз сега отворих.Честито на всички и специално на MIYAMOTO.Здрави, обичани и с късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #23 Отговорено 13 Август, 2008 Честит празник !Здраве и късмет ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове