Jump to content
Guest enviro

Хонда Civic от къде?

Recommended Posts

Guest enviro

Здравейте отново пиша за тази кола ... и първо ще помоля модераторите да сложат на правилното място темата...Става въпрос за Honda Civic 1,6 Vtec 125-7к.с. CoupeМинимум да е 94година и да има ел.стъкла и някой друга екстра tongue.gifДали си заслужава да ходя от друга държава да си търся или...?Верно че има доста време до октоври месец,но събирам всякаква информация,мисля че ме разбирате.И дали ще си намеря такава за 6000лв защото повече нямам. wink.gifЩе постна и снимки за точно кой модели говоря защото някой си мисли че говоря за тези който са скосени wink.gifМисля че е това малко се изчервих докато ги пиша тези неща но пак има несвързани изречения/ rolleyes.gifНемога да сложа снимки незнам от къде sad.gif и затова ще постна от друга тема снимките.Извинявам се.5-та ген.---> http://tuning.bg/forum/download/file.php?i...1&mode=view6-та ген.---> http://tuning.bg/forum/download/file.php?i...7&mode=view

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимките не се отварят, но мисля че на всички тук ни е ясно какво е купе, а и 125к.с. се монтира само на купето и на англичанките при 6г, при 5г. наистина се монтира и на хеча.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пр и всички случаи ти трябват поне 1000лв за регистрация, застраховка и смяна на консумативи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще ти препоръчам или да си я вкараш от Германия, или да я закупиш от някой колега от форума, който се занимава с това, защото едва ли ще рискува репутацията си и ще ти продаде кола която не е в ред. В момента се сещам за един, от коъто всички са доволни - BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви... :ph34r: Много добра информация ми давате.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...