Jump to content
spezov

Да ви се оплача

Recommended Posts

Днес се обедих колко съм несериозен спрямо моята кола ... излизам си от работа качвам си се паля си прибирам се и реших да се отбия малко до едни приятели спирам слизам си поприказвахме си качвам се ТОК Цент ... акомолатора умря точно за 1 секунда. Леле когато отворих да видя дали има вода ... сухооо и седя и си мисля как може да не погледна сипах вода бутнахме я запали направих 2 кръгчета спирам пускам да паля давам контакт чакам да подкачи бензин помпата давам стартер всичко угасва отново ... сега сложих някакъв обикновен тои не може да влезе на мястото ;) то е направено за тънък акомулатор утре ще зареждам този дано да не е дал на маса че ... ще ходя по моргите да търся пак такъв ако няма Нов ... и джоба скъсан ... Подтиквам ви хора виште си нивото на водата в акомулаторите много лошо ако няма ... сега големия е закрепен някакси на високо и сам му овил плюса с един пърцал да не се допре до капака да не даде на късо ... просто схемата е убиец ... стискайте палци да става нещо от този акомулатор .. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудно се чете това. Само многоточия и една точка. УжИс! ;)Иначе има и български акУмУлатори с размери като за нас ;)

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз нещо баш-баш не успях да разбера всичко от написаното ... ма до колкото знам в акумулаторите има електролит, ква вода, кви 5лв ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дам слага се дистилирана вода или преварена ;) когато пресъхне се нуждае от вода .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дам слага се дистилирана вода или преварена ;) когато пресъхне се нуждае от вода .

продават ги в шишенца по бензиностанциите и пише на тях дистилирана вода

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз нещо баш-баш не успях да разбера всичко от написаното ... ма до колкото знам в акумулаторите има електролит, ква вода, кви 5лв ? ;)

не разбирам много от химия, ама елетролита не е ли точно воден разтвор на киселина ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Малко дистилирана вода може да се долее , но ако акомулатора е пресъхнал изцяло , само с дистилирана вода няма да стане :P както казаха колегите има електролити , които трябва да се добавят ! Ако не ти се дават 120 лв за чисто нов акомулатор потърси някой специялист , който евентуално ще успее да ти съживи твоя :D Един въпрос , твоя акомулатор да не е оригинален на Хонда ? защото ако е така , забрави да направиш каквито и да е манипулации - те са сухи акомулатори и не търпат поправки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имах абсолютно същия проблем, даже бях пуснал тема :D и аз така долях водица (дестилирана) обаче само така не стана и се наложи да го заредя... но и така не стана :P ходих при специалист да ми го замери и установи изгоряла клетка, която се оправи с/у 150лв и нов акумулатор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не бях писъл от доста време тук , но сега вика да драсна няколко реда.1 Питах за акомолатор не за учител по български език благодаря.2 Проблема го реших със нов акомолатор пак благодаря. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...