Jump to content
CrazyDriver

Колко струва предно стъкло за Сивик 6-та генерация

Recommended Posts

Колеги съжалявам ако спамя, но се опитах да намеря нужната ми информация в нета и в търсачаката на форума, но без успех. Ако все пак някой знае къде я има тази информация във форума може да ми натрие носа. Знам също тъка, че има сигурно десет магазина или сервиза в които мога да питам, но инфото ми трябва за утре, защото смятам да си купя една хонда ;) , а предното и стъкло е леко напукано и искам да знам за колко да се пазаря с човека ;)Мерси предварително за информацията Ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм много запознат, но ако има някакво значение става въпрос за хечбека с трите врати 1999 година ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

обади се в Кобра или Мустанг-те продават само стъкла.за моя Прелюд взех предно финландско за 200 лв май....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за инфото, но ми трябваше информацията за утре сутринта, а незнам кобра в колко отварят сутрин. Днес звънях но вече бяха приключили ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

ориентировъчно ти казвам.в Мустанг беше 175,в Кобра беше 215 примерно.....а моята витрина е по-голяма от твоята със сигурност,щом е по-голяма от на С-класа....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CrazyDriver
;) Ок мерси много колега, май ще трябва да се ориентирам по това.Ако някй има нещо по-конкретно, да заповяда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Хонда Лого ми взеха / на застрахователя де / 120 лв ;) преди 2 години , Логото е с приблизително твоя размер , малко по-малко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, мерси!Значи да очаквам нещо средно между 120 и 180 лв. Сега осъава да видим какво ще каже по въпроса и продъвача ;)Мерси за мненията.П.С. Към модераторите: може да затваряте темата вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...