Guest vakata7 #1 Публикувано 6 Август, 2008 Здравейте!Карам Сивик 1993 г. и имам намерение за го продам или заменя за Акорд около 200 г./срещу доплащане разбира се/. Кажете ми нещо за тази кола. Чувам, че е много здрава, има хубава возия и т.н. Исками се инфо от някой колега, който е имал такъв автомобил.Благодаря Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trop4o 0 #2 Отговорено 6 Август, 2008 моя акорд е 97г. 2.0 ТДИ 105к.с. и сам много доволен, невероятна колица. Вози хубаво (карал сам я по 4/5 часа без да слизам от нея и после не ми се е налагало да ходя по чакракчии ), харчи нормално 7л. нафтичка средно и може да се опира на всичко до 120-130 кончета по пътищата. Предполагам че за 2000г положението требва да е още по добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vakata7 0 #3 Отговорено 6 Август, 2008 а прблем с паленето имаш ли, защтото нямам гарж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #4 Отговорено 6 Август, 2008 Здравейте!Карам Сивик 1993 г. и имам намерение за го продам или заменя за Акорд около 200 г./срещу доплащане разбира се/. Кажете ми нещо за тази кола. Чувам, че е много здрава, има хубава возия и т.н. Исками се инфо от някой колега, който е имал такъв автомобил.Благодаря ВиКолегите тук във форума с тоя Акорд ставаме все повече и повече (сигурно вече сме 10-тина ). Гледам и в нащо мобиле има такива предложения (не е като преди 4-5 години). Колебанията Ти - дали си струва , трябва да приключат в деня в който осигуриш финансовата част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trop4o 0 #5 Отговорено 6 Август, 2008 за една годинка от както я имам в гараж е седяла горе долу два три дена проблем с запалването в следствие на студ не съм имал. Имах проблем но тои беше свързан с нагорели клеми на стартер и с една пиличка въпроса се реши много бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #6 Отговорено 6 Август, 2008 Бате моя Акордион е старичък 95 година ама как свирии А сега сериозно колата е доста добра имаш пространство и комфорт при патуване ускорява добре и мисля че рахода е напълно нормален за този клас автомобили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vakata7 0 #7 Отговорено 6 Август, 2008 благодаря Ви колеги!Това мисля , че е достатъчно Само последен въпрос-бензин , дизел или газ.Минавам до 10 000 км.Газта, май я изключвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #8 Отговорено 6 Август, 2008 10000 км=1100 л. газ по 1,22 лв. =1342 лв.10000 км=950 л. бензин по 2,40 лв.=2280 лв.10000 км=750 л. дизел по 2,50 лв. = 1875 лв.Консумативи и обслужване отделно.Всеки си решава сам,обаче в момента съм фен на газта.Аз минавам по около 25-30000 на година.Иначе с автомобила не си сбъркал,супер е ,преди карах BMW 318 и макар че за баварката лоша дума не мога да кажа,ХОНДАТА е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany68 0 #9 Отговорено 7 Август, 2008 НЯМА ДА СБЪРКАШ.АЗ КАРАМ АКОРД 98 ГОД,КОЛАТА Е МН.ДОБРА,САМО ДЕТО РАЗХОДА НА ГРАДСКО Е ВИСОЧЪК-КАРАМ НА ГАЗ И ВЪПРЕКИ ТОВА.....ЗА ДИЗЕЛА ИМАШЕ ПОСТОВЕ- ЧЕ НЕ Е МНОГО ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ-КОНКРЕТНО ЗА АКОРДА,НО В СЛУЧАЯ САМО ОБОБщАВАМ МНЕНИЯ НА СЪФОРУМЦИ ОТ ПО-РАНО. С ГАЗ Е НАЙ-ИЗГОДНО, А И С ДИЗЕЛА ТИ СЕ ГУБИ АЛТЕРНАТИВАТА ВСЕ ПАК..ИНАЧЕ КОЛАТА Е УДОБНА,ЗДРАВА,ИМА И ВИЗИЯ..А АКО Е И ПО-НОВА- КАКТО СИ СЕ ОРИЕНТИРАЛ,ОщЕ ПО-ДОБРЕ.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове