Jump to content
steff

Търсачката на форума...?

Recommended Posts

Само на мен ли ми се струва но търсачката е много много зле!!! иначе си направих труда при регистрацията ми да прочета условията и там не един път се споменава първо да търсим в търсачката каквото ни интересува,за да не се повтарят едни и същи теми... добре де колкото пъти съм търсил тая търсачка си прави квото си иска.. скоро четох една тема за разхода на гориво,но само я разглеждах сега се опитвам да я намеря, пиша "разход" нищо... "разход гориво" нищо...оня ден пиша "Хонда Сивик 6 ген" нищо грешки някви , накрая пиша само "хонда сивик" да разгледам всички постове за сивик специално и си излизат освен за сивик...акорд,прелюд,легенд и общо взето всичко си излезна без изключения. Важното е да се изисква от всички "НОВАЦИ" и за другите де, но на какво ниво е тая търсачка го боли дедовия някой... П.С---чудесно сега се опитвам да пусна този пост, пак грешки...опишете на български поне каква е грешката,след като се изисква да пишем на български.. с две думи като изисквате,трябва и да давате повече!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами като напишеш хонда сивик търси всички теми, които имат думите хонда или сивик а не "хонда сивик". Това си е ограничение на SQL езика. Ако искаш да ти излезе точно хонда сивик го заграждаш в " - демек пишеш "хонда сивик" в полето за търсене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Как се използва „Search” в IPB ФорумиКакво ни казва IPB:Търсачката  е проектирана така, че да ви позволи бързо намиране на теми и коментари, съдържащи въведените от вас ключови думи. Има два типа търсене(search)- “достъпно(улеснено) търсене” и “търсене за напреднали”. Вие можете да превключите от едното на другото търсене чрез бутоните 'More Options' и  'Simple Mode'Улеснено търсенеВсичко, което трябва да направите тук е да въведете ключова дума в полето за търсене и да изберете форум(и), в които да търсите (за да изберете  множество форми, задръжте бутона Control на PC или  Shift/Apple на Mac ) и изберете реда на сортиране и задайте „search”.Търсене за напреднали Прозорецът за „търсене за напреднали” ще ви даде по-голям избор на опции, от които можете да избирате, за да усъвършенствате вашето търсене. Като допълнение към търсенето по ключова дума, вие можете да търсите и по „username”  на член или да комбинирате и двете. Също така можете да изберете и времеви период , за да усъвършенствате вашето търсене, като съществуват множество достъпни опции за сортиране. Два са начините за показване на резултатите от търсенето, единият е като се покаже  целия пост текст, а другият е като се покаже линк към темата и той може да се  избере като се използват наличните радио бутони.  Ако администраторът ги е активирал, вие ще чакате минимално кратко време между търсенията, това е още познато като „search flood control”.  Полета за търсене са достъпни в долната част на всеки форум, за да ви позволи да извършвате бързо търсене между всички теми в дадения форум.
Eто и на Български! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен работи - намерих обявите, които търсех, а те се оказаха няколко.:DНов съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

А някой от мрънкащите да е направил нещо за подобрението на форума?Работи си търсачката, аз защо винаги намирам това което търся?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...