HONDAANGEL 0 #1 Публикувано 5 Август, 2008 Здравейте!Купих си миналата седмица хонда це ер ве производство 2000 година.Кукличка е но искам да и направя обслужване - масло филтри климатик ходова част и двигател!Помогнете къде да ги направя тия неща плюс диагностика! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 5 Август, 2008 Да ти е честита машинката и със здраве да си я караш. А сега си попълни профила - особено секцията Местожителство, за да можем коректно да те насочим!Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDAANGEL 0 #3 Отговорено 5 Август, 2008 Да ти е честита машинката и със здраве да си я караш. А сега си попълни профила - особено секцията Местожителство, за да можем коректно да те насочим!Поздрави!Ако може и ориентировъчни цени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #4 Отговорено 5 Август, 2008 бързо бързо тичай в Омбре Сервиз 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #5 Отговорено 5 Август, 2008 Ако може и ориентировъчни цени!Първо честито за новата придобивка и със здраве да си я караш !Цените варират навсякъде. Аз лично смених масло за 60 лв. Кастрол / ЦРВ-то събира окололо 3.8 литра/ и маслен филтър за 8 лв. Филтъра на климатика е някъде около 30 лв..Хубаво е да си провериш и смениш маслото в задния диф. защото там възникват най-често шумове и проблеми. За там задължително слагай оригиналното масло за трансмисии на Хонда МТФ. Дифа събираше мисля около литър така че не е толкова важна цената от 18-20 лв. за литър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDAANGEL 0 #6 Отговорено 6 Август, 2008 Благодарности!Един приятел си прави диагностиката в сервиза на булБратя Бъкстон над Фантастико и каза че това е сервиз на Омбре 2.Така ли е? Там ми е най - удобно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #7 Отговорено 6 Август, 2008 Благодарности!Един приятел си прави диагностиката в сервиза на булБратя Бъкстон над Фантастико и каза че това е сервиз на Омбре 2.Така ли е? Там ми е най - удобно!Ей това е темата със омбре сервизите http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=12278 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #8 Отговорено 6 Август, 2008 на Бъкстон да не е официалния сервиз на Бултрако? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #9 Отговорено 6 Август, 2008 Точно така на булевард Бъкстон No 40 е официалният сервиз на "Бултрако" АД. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emo-pz 0 #10 Отговорено 6 Август, 2008 Честито за придобивката и поздрави за избора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDAANGEL #11 Отговорено 7 Август, 2008 (Редактирано) как и къде да платя членски внос? Има ли да се продават шапки и фланелки?Благодаря за помощта!Вече се записах в Омбре сервиза за другата седмица!!! Редактирано 7 Август, 2008 от HONDAANGEL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове