Jump to content
Явор

Недоволство към господата "полицай"

Recommended Posts

Днес за пореден път се запитах кой е по опасен за пешеходците, след като в рамките на няма и 1 час станах свидетел как един опел астра и един ленд

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не е нормално!Не е нормално навсякъде другаде по света, щом пешеходец стъпи на платното за движение, всички да спират и да му осигуряват безопасно пресичане, дори да няма пешеходна пътека, а само тук пешеходците да търчат нато подплашени зайци НА! пешеходната пътека със страх за живота си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда селянията не е само по морските ни курорти да разбирам ...И все пак намразих южното черноморие от тъпите мутри на някои местни!В Китен на едно кръстовище беше спрял един мазен, дебел, сънлив чичак с очукания си пасатор (WV Passat). Така беше спрял, че идващите зад него коли не могат да разберат "са тоя спрял ли е, ще завива ли ... кво ще прави??? ;) ". Майка ми караше, аз бях на задната седалка. След като всички ние в колата решихме след известно чакане зад него, че той просто си седи и няма намерение да ходи на никъде, майка ми застана до него с колата с намерение да си направи левия завой на кръстовището в крайна сметка, но реши да го пита защо е спрял така и да се позаяде с него. На свичките й приказки той просто гледаше като преяло куче, отговаряше и въпреки заплахата на майка ми с насрещно стоящите "полицаи", той каза просто "Викни ги!". Тя така и стори. Подкара колата, спря където е разрешено, слезна и отиде да иска справедливост от "органите на реда", които бяха свидетели на случващото се.Техния отговор е бил: "Ти си в България!", и това е. Никаква справедливост - нищо. Месния "гларус - нарушител" естествено се е изпарил във времето, в което на майка ми и е трябвало да стигне въпросното кръстовище с ченгетата и нарушителя.Та ... защо когато ченгетата правят нарушения в България няма кой да накаже тях? Защо когато някой реши, че му е дотегнало от хора над закона и реши да се заяде и потърси справедливост, няма кой да се заеме и с това?Милата ми майка кара и спазва правилата за движение по пътищата стриктно! Плаща си всички данъци - справедливи и несправедливи. Тя прави нещо за тази държава, в която дори не живее през повечето време, а държавата не прави абсолютно нищо за нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Глупоста и простотията се разхожда свободно и навсякаде и няма кво да я спре и аз да споделя подобен случай....както си карам по пътя а до мене на тротоара едно чиче (Викаме му осама ;)) "Ходи" ...ама като махало на тотоара пиян треска ....и изведнъж туп на пътя посредата ...органте на реда отсреща когато им казах за него и ги попитах кво правим...мн изразителен отговор получих....."Абе е*и му мамата кво да го пайм" ....утре може пък някой да удари бонуса и да го изтреска ...и тогава ли ще кажете е*и му мамата ...."Ай са кво го мислиш".. Bulgaria I love this Game

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм недоволен от полицията,просто не си вършат работата,а гледат да изкарат някой лев!Едно бмв ме изпревари в неделя в Бургас,карах с около 80,мина покрай мен с минимум 120.Ченгетата обаче скочиха на опел движещ се пред бмв-то с по-ниска скорост,щото бавареца направо запали спирачките,докато опела отбиваше в дясно!И това ми се е случвало много пъти,просто не разбират кой кара бързо и кой засичат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е.....просто в такава държава живеем, където всеки дава и всеки взима....докато е така и положението в държавата ще ни е такова. И както се казва: "Дай му на човек власт и му гледай сеира!" Така е и при нас. Чичковците полицай си правят каквото си поискат, щото никой нищо не може да им каже. Просто така са свикнали. По цял ден да си барат топките и гледат те да са добре, пък другите - кучета ги яли.... Но се съмнявам да имат топки, защото ако имаха щяха да са мъже на място...Замислете се защо сме така? Докога ще сме така? Кога ще станем задружни като в другите страни в който народът не се предава докато се бори за правата са или за нещо друго? Кажете ми 1 европейска страна в която се дава подкуп на катаджийте и те го приемат с огромно удоволствие?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така искам и аз да съобща една случка свързана с господата полицай! Та карам си колата от макдонълдса на младост 2 покрай кауфланд и продължавам към младост 3! И там има една спирка точно до патиланци! Та които е знаят знаят че там често има полицай и какво става карам си аз 30-40 км като ги по наближих минах в лявата лента за всеки случай все едно знаех какво ще направят и господата професори решиха да правят обратен завой! Да ви кажа как се прави обратен завой (По Образец на хората който следят за реда) от най дясна лента (или по точно спирката на автобуса) при коли по булевардат без никакъв сигнал (мигач,сирена) тръгват да правят обратен завой! Ебахти майсторите ако не бях дал газ сигурно така щяха да се нацепят в мен че после да се чудя какво да правя с колата, разминахме се на сантиметри те удариха спирачки и спряха точно до осевата линия (При спирачки от моя страна директно щяха да ме пратят вдругото платно ;) ) почнаха да ме гледат аз не спрях че със сигурност щяха да направят проблем! Нали знаете виновен полицай няма! Сигурно щяха да кажат че съм карал с голяма скорост и за това не са ме видяли! П.С. Та не искам да прозвучи все едно говоря за всички полицай както при тях има хора дето не могат да карата така и при всички останали шофьори има такива! Лошото е че аз при каране в ограничение в светъл слънчев ден на права улица щеше да ме удари полицейска кола от страни! Е това ако не е смешно здраве му кажи!

Редактирано от reddek

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще проверя къде се подават сигнали за такива "шафери-полицаи".Мисля че имаше един сайт -Не на корупцията!,и там би трябвало да има опции за изпращане на сигнали,защото както всички знаем,ако се подаде номера на полицейската кола,дата,час и място на нарушението,те са длъжни да проверят,но едва ли някой ще обърне внимание на приказката-една полицейска кола щеше да направи мазало без да е цитиран поне ДКН.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прави сте всички че понякога не си вършат работата да така е но има и нещо друго те гледали само парите ами ще гледат мн ясно че кой не ги гледа и аз ги гледам и то доста само че например брутната заплата на един полицай е колко 700 лв /800 хм е аджеба как някои ще си рискува живота за толкова пари всичко си има цена пък и да ме извиняват всички ама ние сме си ги направили такива онзи ден гледам по новините един репортаж за полицейските общежития погнусих се, топла вода им пускат на хората 3 пати седмично живеят буквално по зле от някой катун е как може така неразбирам аз не съм полицай и няма и да бъда само ще кажа че аз живея както повечето хора според мен с доста повече пати от тяхната заплата и не ми стига та камо ли на тях 700/800 пак и не е само парите те са доста неща но за това че са безотговорни шофьори да има от тях доста такива наистина прави сте но засъжаление това сме го градили доста време и ето сега какво очакваме това е моя страна моя България и все пак си обичам дуржавата много но има надежда винаги нещата да бъдат и по лоши :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, от части си прав.Но идеята на полицая е друга:той е полицаи:1.За да се гриже за общото благо на хората2.За да следи за реда на публични места3.За да бъде верен на майката България4.За да работи като добросъвестен такъвНе си ли гледал американските филми да видиш полицаите, пожарникарите и военните какво отношение имат към професията си.Те са професионалист и го правят зареди Съединените Американски Щати.А тука?...Иначе и ти си прав от части както казах малко по-горе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...