Jump to content
skiller

Honda Civic 6г.

Recommended Posts

Дата на производство - декември 1997 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 1.4i 90 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 134000 кмЦвят - СинОсобености:2(3) ВратиABSAirbagАлармаГазова уредбаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикЛети джантиСерво управлениеБи-Ксенон4-2-1Стерео уредба - JVC mp3, bass Toxic 2х12" стъпало COUGAR 3000 Watt C500.6 Car- HiFi EndstufeЦентр. заключванеСменени маска, ролки,ремъци, наклатки, ходова част, чисто нови джанти + чисто нови гуми 195/50/15снимки: http://www.skiller.snimka.bg/album.php?album_id=2119376500

Редактирано от skiller

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търся такава, но за майка ми и не ми трябват летите джанти и стабилната музика. Без тях каква ще е цената? Аз търся нещо за до около 5000лв. Колата имала ли е удари?И един въпрос: ако е 1.4 - 90 коня, защи няма кутия за въздушния филтър, а тръбата влиза директно в калника, както е при 5ген. 1.3 - 75 коня? Да не е 1.4 - 75коня модификацията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

филтъра ми се намира в онази черна кутийка дето се вижда посредата ....

Търся такава, но за майка ми и не ми трябват летите джанти и стабилната музика. Без тях каква ще е цената? Аз търся нещо за до около 5000лв. Колата имала ли е удари?И един въпрос: ако е 1.4 - 90 коня, защи няма кутия за въздушния филтър, а тръбата влиза директно в калника, както е при 5ген. 1.3 - 75 коня? Да не е 1.4 - 75коня модификацията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа, моя грешка. Не става дума начи за кутията на филтъра а за ей таз кутия:

Публикувано изображение

Все пак на другите въпроси може ли отговор!

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK

Оп, получих ЛС-а. Мерси за отговора. Успех!

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...