vakata7 0 #1 Публикувано 26 Юли, 2008 Здравейте!Имам следният проблем-колата ми загрява.Смених два термостата дав датчика и капачка на радиатора. Термостата си работи, маркучите не са твърди и масйторите ми казват, че не е гарнитура.Вчера карах по нанагорнище и упдът на таблото беше на нормално състояние. Спрях случайно и какво да видя водата вреше в разширителният съд и имаше изхвърлена вода по него.Моля, помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #2 Отговорено 26 Юли, 2008 изхвърля ли от разширителния съд, си за нова гарнитура на главата 99%. това че "майсторите" са ти казали че не е това, не те спасява и не променя действителността Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #3 Отговорено 26 Юли, 2008 Колега аз имам същия проблем с моя Акорд,вчера отидох да ми направят анализ на антифриза за наличие на изгоре;и газове ,слава богу нямаше Сега поне съм сигурен че не е гарнитура на главата .СТранна работа .А имашли газова уредба на колата ?Обърни внимание на изпарителя имам предвид на каква височина е монтиран да не би той да е най-високата ти точка в охладителната система? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vakata7 0 #4 Отговорено 26 Юли, 2008 имам газлно 15 000 км. сам минал и не сам имал проблем, изпарителя си е нормален, пък и човека с газта каза, че не може да имам пробелми от там. Що се отнася до гарнитурата, то са ми казвали че маслото трябва да смени цвета си , а то при мен е нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #5 Отговорено 26 Юли, 2008 бе не знам кво са ти казвали, ама гарнитурка на тиквата ше де е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #6 Отговорено 26 Юли, 2008 Стига с този негативизъм .Може и да не е гарнитура .Монтъора ти е казал е маслото трябва да си смени цвета сиреч да се пресече то тогава ще му се повиши и количеството но все пак иди на анализ на антифриза за да ти отпадне или потвърди това съмнмение ,струва 10 лева в крайна сметка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #7 Отговорено 26 Юли, 2008 То маслото може и да не си смени цвета и пак да си издухал гарнитура!Върви на анализ на газовете поне да си сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #8 Отговорено 26 Юли, 2008 То маслото може и да не си смени цвета и пак да си издухал гарнитура!Върви на анализ на газовете поне да си сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове