Jump to content
Guest ivoto

Шум при превключване от 1-ва на 2-ра предавка

Recommended Posts

защо не идеш при омбре да ти го погледнат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо не идеш при омбре да ти го погледнат?

Май са излязли във ваканция, защото тази седмица няколко пъти звънях и на стационарния и на мобилния, но никой не отговаря. А сервиз 2 ми е далече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сам 100% сигурен, ма както го описваш.., мисля, че имаш проблем със съединителя.Или трябва да се натегне ,ако не нов....(много малък шанс за проблем в скоростната кутия, залагам на първото )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сам 100% сигурен, ма както го описваш.., мисля, че имаш проблем със съединителя.Или трябва да се натегне ,ако не нов....(много малък шанс за проблем в скоростната кутия, залагам на първото )

Може и да е нещо в съединителя. Факт е, че проблемите започнаха след смяна на ангренажа в България - разни шумове и простотии (в ремъка, в ролката, а сега и това...). Преди това ангренажният ремък също не беше оригиналният, а го бяха сменяли (само ремъка, без ролката) в Германия и не беше оригинален, а Continental. Но колата си работеше гладко. Съединителят да се е стопил в България за 10000 км. с моето меко каране не ми се вярва, но... Освен това колата е на 90000 км.Ще чакам Омбре сервиз 1 да започне работа и пак ще я карам там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...