Jump to content
Guest blueeye

Проект на план за застрояване на Младост

Recommended Posts

Guest blueeye

Публикуван е новия вариант за проект на план за регулация и застрояване на Младост. Срещу първия доста протестирахме и се наложи да правят втори. Въпреки, че доста от предвидените нови строежи за махнати все още има предвидени такива и те са в градинките между блоковете. Срока за подаване на възражения срещу е 28.Юли - понеделник в деловодството на община Младост адресирани до кмета. Трябва да се възразява срещу конкретни обекти.

За повече информация поддържаме сайта:

www.sofia-mladost.com

Смятам да организирам събота и неделя по обяд подписка в подкрепа на едно общу възражение срещу ново жилищно строителство в квартала, както и срещу предвидените за построяване две кули на по 30 и 20 етажа до ХИТ в група с още няколко 8-12 етажни сгради което си е чисто малоумие!

Също искат да посегнат на част от парка "100 години София" в северната му страна!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

леле хора не се давайте отстоявайте на своето до край, че веднъж почнат ли нямат спиране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз не живея в София но евала за усилията които полагате дано повече хора има като вас иначе тези глупаци всичко ще разрушат само и само да си направят бетонните кутийки. Както беше казал някой "Освен вселената само още едно нещо е безкрайно и неизмерно и това е човешката алчност". Дано всички колеги не само тези от Младост се включат в подписката защото сега почват там - скоро и в останалите квартали.

Редактирано от Wyvern

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давай, Люси с тебе сме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо ли не правят "Проект за построяване на парк (в Младост)"? Или "Велоалея Младост - Център - Люлин", например? Или "Езеро Ариана 2"? ...Защото няма да си върнат парите 5рно, нали?Аз живея в Люлин и тук от 3 години застрояват масово навсякъде, само дето няма кой да ни пита. Вече ги няма някои от големите поляни, където можеше да се разходиш с кучето си, например. Гледката към Стара Планина бавно изчезва от всички краища на квартала :) !Борете се да не се строи повече! Аз съм зад вас!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BlooD_ReD

Колега и аз съм от Младост и аз съм с теб. Ще мина събота по обед през хит-а, ако има нещо да се подпиша. Единственото върху, което нямам възражение е многофункционалната спортна зала, която се предвижда за 2011. Само да питам дали някой знае точно къде ще е, че по тези планове не мога да се ориентирам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз съм от Младост и аз съм с теб. Ще мина събота по обед през хит-а, ако има нещо да се подпиша. Единственото върху, което нямам възражение е многофункционалната спортна зала, която се предвижда за 2011. Само да питам дали някой знае точно къде ще е, че по тези планове не мога да се ориентирам?

Събирането ще е в Младост-2 в парка при езерцата. Срещу залата и ние нямаме нищо против, но (има много големи НО-та), този който ще финансира залата получава петното северно от ХИТ да строи 2 кули и грула блокове за бизнес цели с РЗП 30,000 кв.м. Е с това няма как да се съгласим. Второ, залата по отношение на паркоместа се третира като бизнес обект, т.е. залата е с 8,000 места, а паркоместата са 400. Нали се сещате например при едно парвенство от световен ранг в което участват и съседни страни какво ще се получи в района. Ей с това също няма как да се съгласим. Ще настояваме за референдум в квартала по тези въпроси!А залата ще е югоизточно от ХИТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оакаха пейзажа отсякъде в тая София, напрао ужас, няма никви закони, сурвакат ни и ние си траем, що да не продължават..И с тия цени и нарастващи лихви им се чудя на хората как дърпат кредити за по 30 години изплащане...Като едно време с дефицита на хляб, като че ли ще свърши и няма да има...безумие отсякъде...Добре че съм в Овча купел и все още имам хубава гледка към витоша..а да не говорим за това че си купуваш апартамент с изглед към витоша на зелено и след 2 години като го построят вече строят нов точно толкова близо и високо че гледката вече е в миналото....Пичове дайте да се обединяваме и да се подкрепяме и ако трябва и да се жертваме, щото иначе сме един вид роби, които си мислят че имат свобода...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...