Jump to content
didka

Въпросче за Fr-v 2.0 I-vtec

Recommended Posts

Здравейте, колеги.Изпадна ми една Хонда FR-V 2.0 i-vtec sport. Много ми харесва и искам да я взема. Изпуснах една 2.2 i-ctdi и много ме е яд. Та въпроса ми е по специално за впечатления откъм двигателя (и разни други минуси, ако има), защото съм чувал не много добри отзиви от доста компетентни хора. За дизеловия мотор ми е ясно, че много добър. В момента се предлагат новия модел с 1.8 бензин и 2.2 дизел, а масово от 2004-05 са 1.7 бензин и пак 2.2 дизел.Моля само за компетентни отговори.Поздрави, Сашо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за година и половина в този форум, нито тук нито където и да било не съм чул нито един лош отзив за двигател на Хонда :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе и аз не бях чул, но пак казвам от компетентно лице приятелски съвет. Специално този 2.0 двигател на това купе. Моля за отговори от хора които карат такъв модел или наистина знаят. Само да добавя, че и аз съм фен на марката, а също и карам Акорд.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега, не зная до колко е компетентен приятелят ти, но това си е двигателя поставян на СРВ-то, а до колкото знам с лека софтуерна корекция и на акорда, а от тях НЕ МОЖЕ да има оплаквания, това си е просто най-добрия базов мотор на хонда и не виждам дори и дизела (колкото и да го хвалят) как ще се сравнява по дълговечност и дуракоустойчивост с него!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...