Jump to content
rulemaker

Това лесно ли се инсталира

Recommended Posts

Понеже не знаех къде да я пусна тази тема я пускам тук, а ако е нужно модератирите да я преместят. Та въпроса ми е тази джаджа лесно ли се свързва, мисля да я сложа на мястото където стоят бутоните за ел. лука и тн. , защото на мен там ми е празно

Публикувано изображение

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако обесниш и каква е идеята с монтирането на тая джаджа ще си безценен....искаш да палиш колата с бутон ли какво....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

едното пали колата, другото е за нитрото... :lol: Ами колега всеки електричар може да ти го върже. ако знаеш кабелите на стартера и сам можеш....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже не знаех къде да я пусна тази тема я пускам тук, а ако е нужно модератирите да я преместят. Та въпроса ми е тази джаджа лесно ли се свързва, мисля да я сложа на мястото където стоят бутоните за ел. лука и тн. , защото на мен там ми е празно

Публикувано изображение

Какво е това :lol:

За първи пър виждам такъва джаджа

ааа виждал сеъм е в Бързи и Яросни :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попринцип тва е прекалено просто ... ако искаш да си палиш двигателя с него и ако го вържеш директно за стартера ще е един вид -Ей, откраднете ми колата!Споменавал съм и преди, ако ще се прави запалване чрез копчета в домашни условия ще са необходими няколко реленца, няколко копченца (+ някое за заблуда на противника) и разни други дреболийки. Това като го гледам от зад ми мяза на някой прекъсвач с малко по-мощнички контакти, но за какво точно му е предназначението ... един господ знае. :huh:Тунингарска му работа ... иди ги разбери. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе и дядо от скоко си сложи подобно ботонче (само че червено)на жигулетка :huh:;) ;) ;) ;) ;) сигорно това му е 1ви сетъп за Силов тунинг :lol:;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На никой ли не му хрумва че едното е контакт а другото е стартер?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами едното е стартер, а другото се води kill switch

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали ти е за да запълни празното място, сложи я, пък не я свързвай...:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ее искам да работи. С едното да си пали и с другото да я гася, а това че некой ще я открадне въобще не ми се вярва, минаха вече тия времена с масовите кражби пък и колата не е нищо особено.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

На никой ли не му хрумва че едното е контакт а другото е стартер?

Не е до хрумване колега, точно това беше първата идея, която ми мина през главата ... но както казах работата трябва да е по-сложничка, защото като гледам това ключе не е от най-яките, а контактите трябва да са му МНОГО яки, защото докато завърти коляновия вал, бутала, и всичко останало което се върти стартера тегли 3-4-500 ампера пик, в зависимост от автомобила...@ rulemaker - Според мен ако не се занимаваш с подобни работи, или нямаш някой приятел добър жичкаджия - по-добре не се и захващай с тая глупост "тунерска". :D Кое му е трудното да ръгнеш един ключ и да завътриш? :) Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сам няма да го слагам. А иначе не знам, просто ме кефи

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На времето на старата ми кола бяхме го направили с подобен бутон, понеже нагоря таралежа на ключа и не ми се занимаваше да го сменя, пък и нямаше смисъл. Беше направено така, че като дадеш с ключа на контакт и натискаш бутона и колата си пали. Вярно, че трябва по-здрав бутон, защото иначе бързо ще нагори, но като го гледам тоя би трябвало да е здрав. Моя беше голям колкото 2 стотинки :) Ако не другото поне ще бъде ефектно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;)

... Ако не другото поне ще бъде ефектно ;)

даааааааакак ще се впечатляват мацките с тва нещо ;) гъзарийка си е бемене ме кефи ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...