Jump to content
Marincheshki

Електрическа схема на Хонда Акорд '97

Recommended Posts

Здравейте колеги. Имам един проблем: пада ми акомулатора 3 пъти за три дена. Премерих и открих че има утечка. Тъй като акомулатора беше на нула и нямаше как да разбера колко е консумацията я мерих на омове (Ohm). Утечката е около 12kOhm, което ще рече 0.006А. Тръгнах да махам един по един предпазителите на таблото (под капака) и мера, но утечката си остана. Предполагам че проблема е проблема е по вътрешното табло, но не ми остана време да го провера. Четах подобни теми във форума и разбрах че има голяма вероятност да е от лампата в багажника или от алармата.Въпроса ми е има ли някой пълна електрическа схема за такава хонда. Ще съм благодарен ако ми препоръчате читав жичкаджия, че аман вече от диугери.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Схеми има в нета, но едва ли ще ти свършат работа в случая. 12kOhm НЕ може да ти източи акумулатора и за 2 седмици дори - нещо не мериш вярно.Знам един читав диугерин в едно силистренско село - устройва ли те!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак ще съм благодарен ако някой даде линк или ми прати на пощата ел. схема на Акорд. acho_pl@abv.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...