KRASI_HONDA 2 #1 Публикувано 17 Юли, 2008 Може ли някой да каже какво мисли за Hr-v. Или ако някой има преки наблюдения по модела да сподели.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #2 Отговорено 18 Юли, 2008 на мен много ми харесва визията и идеята за повдигната неголяма кола - особено 4 вратия вариант... след година живот и здраве... единствено големината на багажника ми е чуденка дали ще ми стигне за 4 членно семейство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M&M #3 Отговорено 18 Юли, 2008 Карам Прелчд и сам ре6ил следващата(семейната) ми кола да е ХРВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patrick 0 #4 Отговорено 18 Август, 2008 Карам Прелчд и сам ре6ил следващата(семейната) ми кола да е ХРВЗдравейте,Аз отскоро карам ХРВ и засега сам много доволен. За дълъг път не е супер комфортна, но за градско е върха. Надявам се зимата да сам още по-доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #5 Отговорено 18 Август, 2008 Здравейте,Аз отскоро карам ХРВ и засега сам много доволен. За дълъг път не е супер комфортна, но за градско е върха. Надявам се зимата да сам още по-доволен.Смисъл? Шумна при висока скорост или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sun4o 2 #6 Отговорено 23 Август, 2008 И аз да кажа. Вече съм собственик на HR-V 3 врати , за първи път се покатервам на Хонда . Супер е колата,през 5 мин вися през терасата да си я гледам . За дълъг път не знам, вчера пътувах Пловдив-София, не е зле, малко шуми, ама не е нещо страшно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patrick 0 #7 Отговорено 10 Септември, 2008 Здравейте,Аз отскоро карам ХРВ и засега сам много доволен. За дълъг път не е супер комфортна, но за градско е върха. Надявам се зимата да сам още по-доволен.Смисъл? Шумна при висока скорост или?Не бих казал, че е шумна. По-твърдо вози и дупките се усещат. Имах предвид, че по-дълъг път от 2 часа няма да е много комфортен, но колата не е направена за комфорт в крайна сметка. Предимствата и са много, а и аз я сравнявам с возията на Мерцедес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове