JoePass 0 #1 Публикувано 16 Юли, 2008 Колеги тъй като е лято всички обичаме да караме и реших да ви предложа да отидем на картинг, но не е обикновен картинг. В квартал Бенковски в София има картинг писта, която е забавна има всичко необходимо, като шикани, спускания, надлез, тунел и НАЙ-ВАЖНОТО е че всичките картове са с двигатели на ХОНДА помислете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #2 Отговорено 16 Юли, 2008 Какви пари е, какво е работното време, дай карта къде точно се намира ...?Дават ли да си закараш собствен картинг на пистата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #3 Отговорено 16 Юли, 2008 за 15 минути плащаш 12 лв за 10-9лв. Не съм питал дали може собствен картинг да си докараш но и това може да се провери очаквайте картата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #4 Отговорено 16 Юли, 2008 за 15 минути плащаш 12 лв за 10-9лв.ъъъъъъъъъъъъъъ........ само аз ли не го разбрах ....чакаме картата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tazzz #5 Отговорено 16 Юли, 2008 (Редактирано) За 12 лв караш 15 мин,за 09 лв караш 10 мин Редактирано 16 Юли, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #6 Отговорено 16 Юли, 2008 ааааааа... баси колко съм проЗт благодаря за разяснението, и на мен ми се кара картинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #7 Отговорено 16 Юли, 2008 айде казвайте кога ще се ходи да дойда и аз,но си носете възглавници особено тези със среден и нисък ръст,че седалките са малко назад.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #8 Отговорено 16 Юли, 2008 Те за лилипутите (като мен) дават едни екстри към седалката, че да стигат педалите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #9 Отговорено 16 Юли, 2008 ето и карта колеги с пояснение точно как да стигнете до тамhttp://maps.google.co.uk/?ie=UTF8&ll=4...mp;t=h&z=16Тръгвате посока орландовци, преди да влезнете в квартала има светофар, на този сфетофар завивате в ляво и след него има още един сфетофар на който завивате в дясно по главната на орландовци минавате през голям център за строителни материали добре изглеждащ с кафенца и чудесии. От там само на право минавате по главния път, минавате през прелез и карате само направо. Виждате табелка бенковски някаде по пътя и карате направо. След няколко читалища и центъра на бенковски има от дясно малка табелка жълта с червн надпис КАРТИНГ ПИСТА Там завивате в ляво по малко разбита улица и в края на улицата е картинг пистата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #10 Отговорено 16 Юли, 2008 Те за лилипутите (като мен) дават едни екстри към седалката, че да стигат педалите Да де ама екстрите са само 2-3 броя и останалите ще го духат.....затова си вземете по една възглавница да ви е мирна главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #11 Отговорено 16 Юли, 2008 Внимавайте с тези картинги в Бенковски , защото там катастрофирах зверски по простата причина , че ми остана волана в ръцете точно на правата отгоре на мостчето и изхвърчах с максимална скорост от завоя в ливадата от там на долната част на пистата и в тухлената стена се разбих като "щайга".Добре , че някакъв късмет , да не улуча бетонените колчета в завоя защото тогава щеше да е .....................мани мани.Аз съм навит да ходиме , близко ми е до работата и редовно ходихме там , но проверявайте си картингите защото е опасно по някой път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #12 Отговорено 16 Юли, 2008 Ако сме повече хора трябва да се уговори за да може не чакаме там.Знам че си правят състезания събота и неделя там разни групички и затова предупреждавам за да е всичко както трябва.ако искате да си направим и входна такса за участие между нас си по 2-3 лв и да има наградки за победителите:ranting:1-ва награда чаша Хонда2-ра награда химикалка3-та награда молив с гумичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 16 Юли, 2008 ЗА Кога т'ва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda killer #14 Отговорено 16 Юли, 2008 27.07 Неделя сега обмислям в колко часа да е.Мен все ми се иска да е към 10-10.30 за да е по - хладно.Също така ако има мераклии може да отидем и на Красна Поляна.Пишете които сте ЗА и ще направим един мини списък съвсем неофициален за да знаем колко хора ще бъдем.поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Morridina #15 Отговорено 16 Юли, 2008 За Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JDM #16 Отговорено 16 Юли, 2008 Пуснал съм подобна тема преди доста време, за цясотно организиране на картинг срещи системно, но нямаше голям интерес към нея... И аз съм за. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mandylion #17 Отговорено 16 Юли, 2008 Аз съм ясна кат` бял ден!ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #18 Отговорено 16 Юли, 2008 До тук изявили желания са хората със следните никове: honda_killer prelude JoePass CHIPSI Morridina JDM Mandylion Karlo_Design Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
street_force 22 #19 Отговорено 16 Юли, 2008 има дрифт събор иначе можеше да доида да ви напукам каските Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #20 Отговорено 16 Юли, 2008 Drift Day 2 е тая събота и неделя , а ние го организираме за другата седмица колега рацер !Така, че заповядай и покажи как се кара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #21 Отговорено 16 Юли, 2008 И аз съм ЗА!Ако имам възможност ще доида! Идеята е много готина ПОздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
street_force 22 #22 Отговорено 16 Юли, 2008 ее верно бе ми ще доида да ви напукам шушоните колегата позна че съм рацер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #23 Отговорено 16 Юли, 2008 До тук изявили желания са хората със следните никове: honda_killer prelude JoePass CHIPSI Morridina JDM Mandylion Karlo_Design Dilqn_Mitev street_force 10 човека до тук , а до тогава има поне 10 дена. Незнам с колко картинга разполагат там , но остава алтернативата да идем на Красня поляна на пистата и там да караме. Мисля че няма да има проблем да се пуснем поне 15 човека наведнъж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #24 Отговорено 16 Юли, 2008 Ееее 15 човека , аз съм бачкал на картинг, ще дойда и аз да се гоним, а то 15 души ще стане голямо меле, има да събираме гуми по пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #25 Отговорено 16 Юли, 2008 Красна поляна не е оферта по две причини.имат само 6-7 нормални карта,останалите са доста по-бавни.втората причина е че ръководството им е от тъпаци и ще ни пречат да си правим гонката.иначе картинг пистата на Красна поляна е страхотно трасе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #26 Отговорено 16 Юли, 2008 и аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #27 Отговорено 17 Юли, 2008 До тук изявили желания са хората със следните никове: honda_killer prelude JoePass CHIPSI Morridina JDM Mandylion Karlo_Design Dilqn_Mitev street_force tazzz ma4o Ок нека да е интересната писта. За пентбол идеята също е много добра.Нека видим как ще се развият нещата с картинга и после ще уредим и пуканицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #28 Отговорено 17 Юли, 2008 другата седмица значи...аре пиши и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #29 Отговорено 17 Юли, 2008 За, ама аз изявих желание отдавна, що не си ме счел, накърняваш чувствата ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #30 Отговорено 17 Юли, 2008 До тук изявили желания са хората със следните никове: ShEfA honda_killer prelude JoePass CHIPSI Morridina JDM Mandylion Karlo_Design Dilqn_Mitev street_force tazzz ma4o Big Blonde Wolf Извинявам се за чуствата ти сложих те и преди мен дано компенсира болката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #31 Отговорено 17 Юли, 2008 Хайде стига че ще трябва и бензин да си носим там в тубички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #32 Отговорено 17 Юли, 2008 Абе то и аз изявих желание, ама... и защо стига? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda killer 0 #33 Отговорено 17 Юли, 2008 До тук изявили желания са хората със следните никове: ShEfA honda_killer prelude JoePass CHIPSI Morridina JDM Mandylion Karlo_Design Dilqn_Mitev street_force tazzz ma4o Big Blonde Wolf vex Шегувах се просто! Ще трябва да се разделим на 2 или 3 групи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #34 Отговорено 17 Юли, 2008 ...ми освен да има класиране, елеминиране и накрая победители Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #35 Отговорено 17 Юли, 2008 колеги на пистата има 12 карта с еднакви възможности, сините са с една и съща предавка и набират по-бързо за разлика от червените които са с по голяма максимална скорост но разликата е в предавките не в мошноста на двигателя. Всички картове са с 200cc 6.5 hp. двигатели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #36 Отговорено 17 Юли, 2008 Полезна информация е това!Значи по - леките хора трябва да са на картовете, които имат по - висока максимална скорост, за да не изхвърчи някой от по - едрите на някой завой ако се е засилил прекалено много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #37 Отговорено 17 Юли, 2008 Бройте и един наум , защото не е сигурно дали ще бъда в София по това време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tazzz #38 Отговорено 17 Юли, 2008 Полезна информация е това!Значи по - леките хора трябва да са на картовете, които имат по - висока максимална скорост, за да не изхвърчи някой от по - едрите на някой завой ако се е засилил прекалено много Споко не се засилват чак толкова много Аз имам въпрос - работил съм на картинг в Америка 2 години и там слагат ограничители на двигателите, да не се засилват докорай ( това едно защото американците са тъпи шофъори и второ за да си пазят картовете ) та тук на тази писта инфо дали са с ограничител? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Karlo_Design 0 #39 Отговорено 17 Юли, 2008 Всички освен един карт са с ограничители. Тъпото при този без е , че ако му изпуснеш оборотите в завой(което аз постигах почти винаги ), после доста бавно ускорява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #40 Отговорено 17 Юли, 2008 и аз искам ще доида да ви покажа )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове