Guest Dangler #1 Публикувано 16 Юли, 2008 Търся си мотор като за 1-видосега съм се качвал на 600 F2и горе долу мисля че се справям но предпочитам нещо до 400ссдругия вариант е нещо след 2000г600f4i,600rr което евентуално да може да се продаде след като свърша с трошенето муза такъв до 400 и преди 2000г съм заделил към 2000лвза 600rr може да мислиме нещо до към 10но все пак предпочитам първо нещо малкоще ми е жал да се уча да вдигам задна гума с мотор за 10000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dangler #2 Отговорено 20 Юли, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #3 Отговорено 23 Юли, 2008 доста хора си продават моторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LordVetinari 5 #4 Отговорено 23 Юли, 2008 Аз си продавам мотора, на мен поне ми беше идеален за първи мотор и още много му се кефя, ама ми трябват паритука е обявата в мобилето:обява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dangler #5 Отговорено 30 Юли, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #6 Отговорено 31 Юли, 2008 пич,ти още не си почнал да се учиш как да пускаш крак на светофарите и вече говориш за вдигане на задна......така няма да изкараш дълго на мотор,внимавай.иначе Ф2-то е хубав и лесен за първи мотор.....тия 400-тки са шибана история. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #7 Отговорено 31 Юли, 2008 колега погледни този http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&a...&f1=details мотора е на приятел и е доста запазен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #8 Отговорено 31 Юли, 2008 (Редактирано) значи колеги искам да уточнятърся си мотор на който да се уча да карам( до 3000-3500 максимум)задължително хонда че имаше предложения и за другитези 10 000 който съм писал явно ви заблуждават бих се разделил с толкова само за 600 ррили 5500-6000 за 600ф4ине ме интересуват мотори на 10 години и нагоре за над 3000 леваколкото и перфектно да изглеждатпросто защото след като карам 1 сезон така или иначе ще си търся 600ф4и или 600ррколега prelude това за 400 го чух и от 1 момчета на бояна така че наистина се насочих към по големитеа относто това с задната гума доста съм упорит така че до няколко месеца сигурно ще го мога колкото и да боли Редактирано 31 Юли, 2008 от Dangler Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #9 Отговорено 1 Август, 2008 (Редактирано) значи колеги искам да уточнятърся си мотор на който да се уча да карам( до 3000-3500 максимум)задължително хонда че имаше предложения и за другитези 10 000 който съм писал явно ви заблуждават бих се разделил с толкова само за 600 ррили 5500-6000 за 600ф4ине ме интересуват мотори на 10 години и нагоре за над 3000 леваколкото и перфектно да изглеждатпросто защото след като карам 1 сезон така или иначе ще си търся 600ф4и или 600ррколега prelude това за 400 го чух и от 1 момчета на бояна така че наистина се насочих към по големитеа относто това с задната гума доста съм упорит така че до няколко месеца сигурно ще го мога колкото и да болидобре си се ориентирал,но ако те влече Stunt-а е хубаво да си подготвиш мотора преди да започнеш с него.екипировката също е задължителна,не ги гледай тези по клипчетата по тениските.....хубаво е че си упорит,но нали знаеш че ако вземеш един стоков мотор и почнеш да караш на задна с него ще му ебеш майката на съединителя,на скоростите,на двигателя,на предницата,може би на рамката.....и това е ако не го изпускаш.....а няма такъв вариант.затова подходи качествено.виждам че имаш някакви заделени пари.....вземи си мотор за 4-5000лв макс и дай останалото за да го подготвиш за стънт-ролбари,допълнителна задна спирачка на дръжка,подходящ съединител,голям заден пиньон,модификация на картера и смукателя за маслото.......качествен демпфер......мотора може да е и за 3000лв,няма значение.......но дадеш ли си всички пари за 600РР ще ходиш пеша при първото падане,а то няма да закъснее......и ще си късметлия ако наистина можеш да ходиш пеша.виж тук - ще ти е полезно......момчето го засичам в дружба с този мотор между другото:един готов Стънт Байк ( препратка към мото-зона-та) Редактирано 1 Август, 2008 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове