Jump to content
X A X O

форумче в форум

Recommended Posts

и аз като запален фен на хонда (както всички вас)си създадах едно малко форумче подобно на hondabg.comпп. надявам се админат да няма на против че пускам форумчето си в форума :D:P :P :(http://honda.nice-forum.net/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalmara

Когато следващата дума ти започва с "в" или с "ф", предходящият я съюз се преобразува към "във", а не "в" ... същото е и за "с" и "със". :D Сори, но мен лично не ме кефи, дори обратното - тъпо е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз лично ще те оставя, въпреки че каузата ти е загубена при тоя подход ...само да те посъветвам нещо - използвай кое да е друго лого , но не това на тоя форум, защото това е регистрирано до колкото знам :D... и успех :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ъъъ и само нещо сранично да питам - като си решил да копираш, нещо май не си копирал като хората.

Публикувано изображение

Последно ?? ;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И кво сега ще почнеш да копираш оттук за да напълниш твоя форум ли? Има логика ако беше направил за някой определен модел примерно сивик или прелюд или пък само за хонда тунинг. Ама да правиш нов при условие че вече има такъв с 6000 потребители не е добра идея. Както каза колегата lookcho загубена кауза.

Редактирано от Wyvern

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Исках да направя нещо форумчето го правих с желание но ........................ :D;):D;) ;) :D:( :( :( ще се трие но все пак благодаря за убърнатото от вас внимание ;) ;) :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Пич поне да беше споменал източника на важните теми в "Историята на Хонда Мотор Ко".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...благодаря за убърнатото от вас внимание ;):D;)

обърнато брато, обръщам, обрат излагаш се :lol: Нещо си бокскувал 3-ти клас май май :( Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле, честно, евала ти за старанието, личи си че си вложил много време и любов и си го направил да изглежда добре, но... наистина много си прилича с настоящия форум и едва ли ще има голям успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...