BraveHeart 0 #1 Публикувано 15 Юли, 2008 Здавейте колеги,в момента съм с Д15б7 и се готвя да му сменя главата с такава от Д16з6 ,но започвам да се питам , не е ли по-добре да отделя още пари и да се сменявям главата,а да сложа турбо на количката? Или първо да и сменя главата и после да мисля как да се гавря с горкия двигател ??? Все пак и джоба ми не е бездънен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_force #2 Отговорено 16 Юли, 2008 Здавейте колеги,в момента съм с Д15б7 и се готвя да му сменя главата с такава от Д16з6 ,но започвам да се питам , не е ли по-добре да отделя още пари и да се сменявям главата,а да сложа турбо на количката? Или първо да и сменя главата и после да мисля как да се гавря с горкия двигател ??? Все пак и джоба ми не е бездънен Аз винаги съм бил за турбото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doctor #3 Отговорено 16 Юли, 2008 Турбо мен не бутаи главата, по голям ефект има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 16 Юли, 2008 И двете Главата ще качи грубо 20 кс отгоре ,след време като по събереш пари и и свикнеш като вървеж, бодвай турбо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #5 Отговорено 16 Юли, 2008 За да не давам маса пари , защото главата ще ми излезне към 700/800 лв ,няма ли ефекта да е по-добър направо с турбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #6 Отговорено 16 Юли, 2008 тя и цената ще е доста по-добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #7 Отговорено 16 Юли, 2008 (Редактирано) Бодни е турбо ама кадърно, че с глава и турбо много ще лети и ще пили гуми само, ще трябва още яко неща да правиш, за да зацепва Редактирано 16 Юли, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_force #8 Отговорено 16 Юли, 2008 приготвяш си едни 2500 лв за турбо кит (как и да го смяташ от 6 те хонди които съм правил никои не е паднал под тая цена )и още 500 за бате емо и дюзички и си в джаза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #9 Отговорено 16 Юли, 2008 или дет се вика да не си губиш времето продай тая, дай още пара и си купи нещо дет да върви и готово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #10 Отговорено 16 Юли, 2008 или дет се вика да не си губиш времето продай тая, дай още пара и си купи нещо дет да върви и готовоЕеее не така де, тези купета стават много зли като се направят Само да се внимава, че последтото такова свърши зле, за щастие без пострадали ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
street_force 22 #11 Отговорено 16 Юли, 2008 или дет се вика да не си губиш времето продай тая, дай още пара и си купи нещо дет да върви и готовоЕеее не така де, тези купета стават много зли като се направят Само да се внимава, че последтото такова свърши зле, за щастие без пострадали ! ма много хубаво вървеше и се отседя 3 месеца при мене докато замине на надин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #12 Отговорено 16 Юли, 2008 Ако наистина говорим за 3000лв ,по-добре да взема главата,но си мислех за някакво турбо,сваено от друга кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #13 Отговорено 16 Юли, 2008 Вървеше никой не отрича , затова казвам че не е за испускане турбо на US купенцето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
street_force 22 #14 Отговорено 16 Юли, 2008 Ако наистина говорим за 3000лв ,по-добре да взема главата,но си мислех за някакво турбо,сваено от друга кола. не е само турбото турбината е наи малък проблем има ги и по 150 лв ма ако си мислиш че се слага е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #15 Отговорено 16 Юли, 2008 до сега говорихме с колегата и определо по-добрия вариант е с турбо,но за да се получи добре , ще излезне по-скупо от колкото си мислех.Но определено ,това е другата крачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #16 Отговорено 16 Юли, 2008 Гледам, че джоба ти не е бездънен, следователно трябва да те предупредя: С главата няма да ти се качи разхода, но с турбинката ще скокне двойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
street_force 22 #17 Отговорено 16 Юли, 2008 Гледам, че джоба ти не е бездънен, следователно трябва да те предупредя: С главата няма да ти се качи разхода, но с турбинката ще скокне двойно зависи как я кара ако кара нормално без да я държи постоянно в червено и буст рахода остава същия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #18 Отговорено 16 Юли, 2008 е не може да има само 3 мнения (глава/турбо/нова кола) за 3-3500 аз лично бих сменил двигателя. Не че с турбото е зле, просто рентабилността мен повече ме блазни.BraveHeart, просто не бързай с избора. Обмисли го добре, прецени колко пари можеш да събереш и за колко време. А междувременно се повози в чужди коли п.с. Ей не се сдържахте да споменете "онова" лилаво купе..... брей, добре вървеше... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #19 Отговорено 16 Юли, 2008 : С главата няма да ти се качи разхода, но с турбинката ще скокне двойно Ама и ще върви двойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
street_force 22 #20 Отговорено 16 Юли, 2008 следователно ще даваш 2но по малко газ за резулататите които получаваш като атмосвекаследователно по малко гориво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове