Jump to content
Guest Voyager

Разделяне на подфоруми

Recommended Posts

Guest Voyager

Здравейте!Имам едно предложение към организацията на темите във форума.Защо в секцията "Технически въпроси" не се организират в подфоруми, отговарящи на модели Хонда. Мисля, че по този начин ще се организира форум-пространството много по-добре и самият форум ще е по-лесен за използване от всички.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега ще ти обяснят че ако не ти харесва така, да си направиш собствен Хонда форум.Иначе понеже е по темата, бих предложил темите за СРЕЩИТЕ да се отделят в отделен подфорум, защото Общи дискусии стана ужасен раздел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата AMD да ме прощава, но темата която е посочил в линка е за отделен подфорум за конкретна генерация на Сивик. Тук предложението на Voyager e да се раздели раздел Технически въпроси на раздели за Civic, Prelude, Accord и т.н. Личното ми мнение е, че трябва да се промени организацията на форума, предвид нарастващият брой потребители. Подкрепям идеята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на много места има подфоруми за отделните модели или поне по групи , но за всяка генерация на модела да има подфорум означава да има 8 за сивик (защото най-малко 3 поколения са по-разпространени от текущото ) 4 за прелюд, 3 за crx , 8 за акорд, 3 за леджънд, 3 за шатъл, и по поне 1 за много други някой от които не са много редки ... направи си сметката колко подфорума се получават ...сега като тръгнем от там ,че такова разделение е безсмислено трябва да се започне някакво групиране и като видиш че сивик има общо с кончерто , шатъл и CRX ще ги сложиш заедно , но пък 8-ма няма нищо общо а шатъл последен номер има доста повече общо с акорд , но кой го пита ... и така накрая ще имаш 3 подфорума които са да речем 1. сивик , шатъл, CRX, кончерто, и други производни от рода на домани и сити2. акорд, прелюд, и т.н.3. всички останали , или с2000, ледженд, црв, джаз ...е добре де , но какво ги групира тия ? на практика връзките между тия коли са твърде сложни за да могат да се групират така такова разделяне би довело само до това човек да търси отговори на въпросите си само от избрана група собственици , а не от потенциалните "знаячи" собственици на други модели от друга гледна точка с малки изключения, на 2 или 3 групи поколения на дадени модели , окачването ни се различава значително от поколение до поколение и няма значение каква кола караш а кой може да ти помогне ... единственото обединяващо звено остават двигателите, ама да се разделим на D,B,K,F,H серии няма голям смисъл според мен защото това си е доста елитарен подход :( тогава може да си сложим и табелки "забранено за атмосферки" и "забранено за офлюфи" и направо така да се нацепим , че да си го нацепим :P

Това мнение на колегата имах в предвид,но както и да е ,има кой да решава дали ще стане :(:D Извинявам се за големия цитат :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще отговоря на кратко :VoyagerНовак*Group: NewbiesPosts: 1Joined: 18-June 08Member No.: 7569Кара: нищо... не става дума за дискриминация , но това ти е първия и единствен пост !!та ... темата :"климатик от прелюд на сивик"с подзаглавие :"може ли да се сложи"и първи пост:"?"де аджаба ще я турим ? в тунинг форума ли ? или и него да го разделим на турбо и атмосферни , оптични и силови ... ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doctor

Е ти направо го закла

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лукчо нищо лично ама издребняваш.Ще го пуснеш или в сивик или в прелюд.Ама като цяло и мене не ме кефи идеята за подраздели...на тоя етап

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би единственият подфорум на този етап би могъл да е за срещите в различните градове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jowy

Може би единственият подфорум на този етап би могъл да е за срещите в различните градове

И аз така мисля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък Общи дискусии играе ролята на подфорум за срещи. Има 10-20 теми за различни градове и освен тях почти нищо друго...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно и аз съм "за" отделянето на срещите за различните градове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оффф.......ако се постарая мога да изкопам още 2-3-4 теми със тва същото предложение в тях (разделяне на срещите по градове в "общи дискусии")... айде поне преглеждайте тия мнения и препоръки преди да препоръчате нещо препоръчвано... ^_^

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...