Jump to content
delineator

Най-крадените автомобили в САЩ през 2007-a

Recommended Posts

Хм, явно ги крадат за да си свършат някоя работа и да ги зарежат..иначе не мога да си обясня защо точно тия стари модели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение е че колите се крадат наи-вече от чернилките......През Април бях в Маями и да ви кажа останах много възхитена от факта че всяка втора кола беше Хонда....от най-стария до най-новият модел.Пред които и голям магазин с голям паркинг да отидеш накъдето и да погледнеш все Хонди..........гледах като замаяна и ми отнемаше доста време да отида там закъдето съм тръгнала......но ми направи впечатление че старите Хонди се карат от черни......колите са очукани,много накичени,всичките с тунинг и съответно черната музика на мах :ebanjeee: ......явно стила ги привлича

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Националният криминален информационен център на САЩ (NCIC) публикува доклад за най-крадените коли през 2007г....

Въпросът е какво правят с толкова стари коли?

Ей тук (Hot Wheels: Vehicle Theft Continuing to Decline) го има цитиран почти целият press release на NCIC + малко разсъждения върху данните, както и сравнителна таблица с данните за предходната година (Top 4 е същия и за 2006).

Таааа... както разсъждават там момците - причината за това да се крадат тези стари модели е това, че за тях е най-голям пазарът на крадени авточасти. Причините за това вече могат да са различни... и противоречиви...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мисля че по принцип се крадат ИТИНСКИТЕ неща:ВАН ГОГ,ДАВИНЧИ, ПИКАСО , HONDA-абе неща които не остаряват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest decho1989

ЗНАЯТ КАКВО ДА КРАДЪТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тази статистика показва колко са практични, дори крадените коли не са някакви супер гъзарски ( както тук ) - крадат това, което ще им върши работа ;)Общо взето в тази статистика са само най-масовите коли, нищо екзотично :lol:

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...