DuMuTkO 1 #1 Публикувано 15 Юли, 2008 Колеги, тъй като не съм особено компетентен по въпроса, да ви питам, ако си махна катализатора ще има ли някакво подобрение на поведението на колата на пътя, има ли изобщ смисъл, защото един приятел ми пусна мухата, а аз не съм много сигурен дали трябва ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #2 Отговорено 15 Юли, 2008 ако ти е здрав и го махнеш, само ще се прецакаш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Alexandro #3 Отговорено 15 Юли, 2008 Разбирам че си нов във форума, но защо не се огледа поне малко, ако те мързи да потърсиш с търсачката? Ей, мързелив народ... http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry222032 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 15 Юли, 2008 Почти нулев шанс да подобриш нещо .... и сигурен за обратното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
najami 0 #5 Отговорено 15 Юли, 2008 Момчето което ми продаде колата беше махнал катализатора точно преди да я купя и умрях от яд,сега на компютърът ми непрекъснато ми свети индикатора на катализатора и единственият начин да го оправя е като си купя нов катализатор,така ми каза майстора Принципно ако си махнеш катализатора колата би трябвало да повиши мощноста си,поне така казват много хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 15 Юли, 2008 Принципно ако си махнеш катализатора колата би трябвало да повиши мощноста си,поне така казват много хора...ще я повиши ама ако преди това я е загубила защото катализатора се е запушил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 15 Юли, 2008 Единствения ефект, е че колата започва да бръмчи по-силно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Asenski #8 Отговорено 17 Юли, 2008 Ми колега разлика има както вече се спомена по горе ако се е "счупил" и го махнеш ясно е че ще има.Но ако е читав си карай с него без надежди че като го махнеш и колата ти ще стане с 13коня и половина по-мощна.На моята кола имаше нужда да се махне направих го и....... Разбрах какво са 90конски сили (колкото би трябвало да са на мойта)които са под капака на ХОНДА.П.С.Така говоря за конските сили просто защото преди това карах друга кола която беше далеч далеч от ХОНДА..Поздрави :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 42 #9 Отговорено 17 Юли, 2008 П.С.Така говоря за конските сили просто защото преди това карах друга кола която беше далеч далеч от ХОНДА..И тя ли беше 90 коня? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #10 Отговорено 18 Юли, 2008 Не прави глупости и си остави катализатора че ще береш ядове. Може колектори, резонатор(1,2 или3-че като тръгнеш на дълго и ще ти трябват тапи в ушите) и краино гърне. По добре си вдигаи повече оная работа и ще ти е по добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #11 Отговорено 18 Юли, 2008 не се занимавай с глупости, дръж си го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове