reddek 35 #1 Публикувано 7 Юли, 2008 "Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина" "След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам" . "Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката" "Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли." "От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада" "Сложиха ми го и след малко болката премина." "Изпитвах невероятни болко отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение." "С него съм дори и на вилата." "По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад." "Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия." "Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят." "Отзад ми е вече пет години." "Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина" "Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи" "Става и за мъже" "Когато ми е отзад, се навеждам с удоволсвие" "Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната" "Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз" "Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време" "Ако не те оправи ти връщат парите" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 7 Юли, 2008 просто това ме размаза ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #3 Отговорено 7 Юли, 2008 Ахахахахаххаха евала, разведри ми деня с тази тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #4 Отговорено 7 Юли, 2008 Еееееее нееееее Ти направо ме разби с тази тема За което евала ти :) А тия калъфи утрепаха коча с лопатата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 7 Юли, 2008 (Редактирано) Тука в офиса настана всеобщ смут и всички се хилят като идеоти Редактирано 7 Юли, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #6 Отговорено 7 Юли, 2008 И при мен същата работа и за това не се стърпях и пуснах темата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zvero 0 #7 Отговорено 7 Юли, 2008 И при мен същата работа и за това не се стърпях и пуснах темата! :) :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #8 Отговорено 7 Юли, 2008 Работата е сериозна колеги. Забелязвам че като си го сложат отзад болката се появява, след това минава и им става хубаво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 7 Юли, 2008 ми той значи върши същата работа като вибратора слагат си го отзад и хоп млако след това им е кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #10 Отговорено 7 Юли, 2008 става и за мъже не се колебайте, слагайте си го отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #11 Отговорено 7 Юли, 2008 яката работа, ще припадна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #12 Отговорено 7 Юли, 2008 Аааа сифон ве Егати.......насрах са Идва ми и аз да си го сложа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #13 Отговорено 7 Юли, 2008 Хахахахахах изгърбих се от смях май е време и аз да си го сложа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #14 Отговорено 7 Юли, 2008 ако някой колега се затруднява мога и аз да му го сложа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #15 Отговорено 7 Юли, 2008 ааа яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #16 Отговорено 7 Юли, 2008 :D :lol: :lol: Абе колеги като пускате такива теми пишете в заглавието че темата е опасна за корема и мускулите на ченетощото сега ни мога се изправа ни да се сгъна. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Olmy #17 Отговорено 7 Юли, 2008 .......Идва ми и аз да си го сложа .........май е време и аз да си го сложа ако някой колега се затруднява мога и аз да му го сложа Ауууууууууу :D АНАТЕМА Кво Ви стана бе пичове, че взехте да изявявате тез странни желания да си го слагате и вий отзад, че и взаимност виждам, май а ??? А сега си ударете и по едни и да се почва с и Вий май сте сбъркали форума бре Да не сте от Джемини ??? Въй, въй въй, ама че калпазани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doctor #18 Отговорено 7 Юли, 2008 ами един колега със яка тема беше написал във нея: После реших преди крайното слагане да почистя отзад, където работих цял ден: п.п.:Ако ти си написал тая тема и четеш SORRY и респект... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #19 Отговорено 8 Юли, 2008 немам думи много смех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #20 Отговорено 8 Юли, 2008 То хубаво си го слагат отзад,ама трябваше и някоя да спомене примерно и някви години да е още по интересно...и на 54 години като си го сложих ме загря и ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo #21 Отговорено 8 Юли, 2008 ще си вградя един в седалката на сивика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #22 Отговорено 16 Юли, 2008 Абе тези хора срам нямат ли? Страхтно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #23 Отговорено 16 Юли, 2008 АХАХАХАХА е нее това вече беше върхът....от 10минути се хиля като бавноразвиващ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове