Jump to content
Shadow^Dancer

Стереотипове Feat. Лена

Recommended Posts

"Имало едно време, звучи кофти, когато става дума за живота ти! Къде си виждал обратен завой на писта, аре, моля ти се, пази моториста". какво мислите :)http://www.dnes.bg/article.php?id=53661

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готино и идейно, но за съжаление колкото и кампании да правят, пак ше ни трепат по улиците :) . Иначе песента е 6, Ленчето ми беше фаворит от "айдълите" :).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dida81

Много хубава песен на мен лично ми допада :) Аз днес научих че Дими от Сленг е починал в неделя на магистрала "Хемус" превишена скорост с мотора си............някаква 4аст от мотора му липсвала без която при висока скорост мотора става неуправляем.............ужас!Мир на праха му ..........много го харесвах!С пожелания са всички от форума(и не само) за едно много емоционално и пълно с настроение лято...........внимавайте,пазете се:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Малоумна песен с БМВ ;) /сектант/ - защо няма такава емотиконка? Това просто показва как карат БеЕмВистите! /Сега искам война между форумите та да се пуцаме!/ :angry::rant:

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хааа и на мен ми направи впечатление гадното бмв.Не ме кефи елена като пее само тва мотивче от песента вървят ли двама май беше,трябваше нещо друго да поизмислят,ама нищо,става,бива.Ама бмв-то :rant::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво толкова ви подразни в BMW-то? На мен ми хареса песента с идеята си, не че е нещо кой-знае какво. Хубаво е, че се говори все повече и повече :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

И какво толкова ви подразни в BMW-то?

сигурно BMW му е сгънало Хондичката и щото оня се е разминал само с нова броня ... и за това ? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредния клип. :lol: Нищо интересно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малоумна песен с БМВ :lol: /сектант/ - защо няма такава емотиконка?

Инициативата за спиране на войната по пътищата е много добра идея....,но както винаги в Bg. много скапани кампании правят...Някой е решил да стане известен на гърба"на много наболял проблем"... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...