M&M 236 #1 Публикувано 1 Юли, 2008 Пичове ,реших да си сложа фолио на задното и страничните-задни стъкла.Проблем ли е работата на реотаните за фолиото и най-вече закона разрешава ли затамняване(не голямо) на задното стакло ,че ми писна от далновидни мнения на семкадйи пред блоковете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nushi 0 #2 Отговорено 1 Юли, 2008 За реотаните не пречи, относно закона до колкото съм запознат можеш да сложиш на задните стъкла ако имаш странични огледала иначе са ми правили проблем за предното слагай и не се пр., ако пък някой ти направи проблем лесно се сваля И ТЕ ТАКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #3 Отговорено 2 Юли, 2008 Няма проблеми с реотаните!Слагай на задното и на страничните задни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #4 Отговорено 6 Юли, 2008 Пляскам фолиото.Мерси за коментарите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ghostkiller 1 #5 Отговорено 7 Юли, 2008 Чл. 105 Забранено е ограничаването на видимостта през стъклата на предните врати и на задното стъкло. Ограничаването на видимостта през стъклата на задните врати се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #6 Отговорено 7 Юли, 2008 А тези които нямат задни врати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ghostkiller #7 Отговорено 7 Юли, 2008 А задни стъкла имаш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #8 Отговорено 7 Юли, 2008 Стъкла имам, но в закона пише за стъклата на задните врати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове