Jump to content
Guest boba7a

проблем стопове

Recommended Posts

Guest boba7a

абе колеги някой да има идея каде се намира бушона за стоповете на сивик5-ген д15б7 купе...щото на обичайното място не го откривам ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec16

абе колеги някой да има идея каде се намира бушона за стоповете на сивик5-ген д15б7 купе...щото на обичайното място не го откривам ?

Колега кажи какво им е на стоповете?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега кажи какво им е на стоповете? ами като натисна спира4ка не светят..само габаритите ба4кат преверих крушките не е от тях и като зех да търся бушона..греда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бушона е отпред под капака на двигателя вляво, близо до стъклото в една черна кутийка.надписано е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мойта има бушони и под волана свалясе само една пластмаса виж там мисля че при двигателя са само част от бушоните

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...колега а случайно да си свързвал скоро плеар на колата си аз моя като го свързвах 2 пъти ми горя бушончето за стоповете и осветлението на таблото моя бушон беше под волана вдясно един от многото ма кой точно не помня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest boba7a

...колега а случайно да си свързвал скоро плеар на колата си аз моя като го свързвах 2 пъти ми горя бушончето за стоповете и осветлението на таблото моя бушон беше под волана вдясно един от многото ма кой точно не помня

да колега даже стана едно къцо та сменявах сичките кабели за касетофона....и маи оттогава нямам стопове ама аз имам бушони долу вляво и под капака в черната кутийка както спомена колегата по горе.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да колега даже стана едно къцо та сменявах сичките кабели за касетофона....и маи оттогава нямам стопове ама аз имам бушони долу вляво и под капака в черната кутийка както спомена колегата по горе.....
братле аз имах са6тиа проблем понеже бях наварзал много не6та пак музика аларма и такива и в един момент вси4ко спря дори и 4асовника моя бу6он се оказа под капака до предното стакло отпред до двг-то бе6е 7.5А сега сам с 10А и ням пр тарси тези с малките Ампери 7.5 до 15А един от тях е ако е в бу6он проблема дано сам бил полезен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абсолютно всички бушони проверих крушките работят..кфо остава ?стоп машинката май... ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пичове увъртех се...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам къде ви връзват музиката та ви дава на късо... Аз на 3 коли съм слагал музика и няма ядове. Иди на електричар да ти я погледне. Виж на педала на спирачката евентуално.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми аз стоп машинката я виждам каде е освен да я размонтирам и да я пробвам дали работи..ама не ми се вярва да е тя ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho

Колега не я демонтирай, а първо откачи буксата и дай кабелите на късо с една жичка, и виж дали светят стоповете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата 'Nikolcho' ти е дал много добра идея !!! Малко трудно обаче се сваля, както буксата, така и самата стоп машинка! Ако се окаже от нея, а е много вероятно, почти на 95 % при твоите обстоятелства (и аз имах този проблем преди около 2 години), запомни до къде е била навита и къде и стои гайката за стягане към стойката, под кормилната конзола, за да и запазиш регулировката, спрямо педала на спирачката !!! Ако се окаже от машинката, можеш да пробваш внимателно да я разглобиш (металният корпус е кернован, спрямо пластмасовото и тяло) и да и видиш дали проблема е в пружинката вътре или в самата контактна палстина, под двете клеми (моята беше залепнала за пластмасовият водач, вследствие на дълъг престой с натисната спирачка при реглаж на преден мост, просто беше се стопила от тока който е минавал през контактните и пъпки (все пак спирачката не се натиска по 30 мин) и от тогава при ходене на стенд на преден/заден мост, просто си махам предпазителя за спирачките, отпред в кутията с предпазители при двигателя). Айде дано съм ти бил полезен и успех в ремонта. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси много колеги утре на светло ще пробвам !!! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е и стоп машинката значи проверих крушките,бужоните,стоп машинката..кфо остава..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е и стоп машинката значи проверих крушките,бужоните,стоп машинката....

Някъде нещо бъркаш или не правиш както трябва !!! Ти ли лично провери изправността на стоп машинката и ако да сигурна ли си, че откри точно нея ??? Системата на спирачните светлини е направена пределно просто.

Ето ти ел. схема на светлините на спирачната система;

Публикувано изображение

и схема на разположението и тест на стоп машинката (стои леко вляво и малко над кормилният прът)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest boba7a

да колега точно тази букса извадих и направих мост с един кабел и стоповете не светнаха..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи като гледам имаш два варианта, провери дали идва "+" до стоп машинката с една крушка и с мултицетдали не е прекъснат някъде кабела от машинката до стоповете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest boba7a

мда така ще пробвам тфа ми остана някъде по кабелите да е проблема....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...