Jump to content
doctor

Най-бързата кола, която сте карали

Recommended Posts

Най-много съм вдигал 160 км в час и ме достраша.Аз по-принцип не цедя машината -може и още,но приятелката ми много се притеснява!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 180 км с моята бабка и върнах газта, че не се знае какво може да стане :) особено по нашите "хубави магистрали (имам предвид към Варна от Шумен преди да позакърпят тук - таме дупките). Иначе съм се возил на скорост 220, 260 и пътят се събира в една точка :) За повече не ми се мисли ( напр. формула 1 или Сузуки Хаябуса на макс )

Как се събира в една точка пътя само не разбрах??? На мене при 252 на Легенда не ми се видя така. Това за точката са измислици.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега nicki имай малко чувство за хумор бе братче :D Естествено че не се събира, ако беше с космически кораб от рода на Стар трек или междузвездни войни по-може ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със старият ми Акорд 89г-1.8, 12V - карбуратор на магистрала съм му пълнил километража (220+една чертичка) тамън два три пъти даже, но само на магистрала и по-прави участъци! :D Със сегашния пак Акорд 89г - само че 2.0, DOHC 16V (В20А8) повече от 200 неще ;) , незнам що предполагам е електроно ограничена!Иначе за страх ме е хващало със 180км на мокър път през ноща, и то защото се наложи да дам на приятел да кара понеже аз бях пил, та той искаше да види колко ми върви колата и що се я хваля :D но това му беше и последното качване на мой автомобил зад волана!Но все пак квото и да си говорим преди да предприемем такова скоростно каране трябва да сме сигорни в автомобила който управляваме, в нас самите и най вече в настилката дали го позволява, щото дори и на магистралата има прекрасни участъци които са частично закърпени и предрасполагат голяма нестабилност на авотомобила с висока скорост! п.п. И все пак местата за тестване на автомобили са пистите отредени за това и някой участъци на магистралите( без полицаи ;) ) а не по градските улици и булеварди;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

audi rs4 395 hp карал съм го некъде с 220 км на пътя за златните :) , но колегата е дигал с него 290-300

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мойта прелюдка обърна километража и понеже разграфението свършва на 230-не знам колко е.иначе 954-ката съм я карал с 150 мили в София 2-3 пъти,което е 240км/ч.но с мотор не е същото , защото много бързо ги прави и се усеща съвсем различно от колата.не че спирането ти е много лесно от тази скорост де:)иначе не съм фен на максималната скорост и сигурно затова никога не го напънах до 300,а съм сигурен че ги може за норматив-много як мотор е това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми моята хондичка на 30.12.2009 ходих до варна по магистралата направих 200 км и върнах газта че много зле стана магистралта и като подскача на пасажерите ми главите им ми оставят издутини по тавана :):( :( .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...