Tqk 0 #1 Публикувано 20 Юни, 2008 (Редактирано) Колеги помагаите полудявам ...... отново гасне в движение ..... Главното реле е презапоено ..... свещите са сменени ...... кабелите също .... масата на двигателя е подновена ..... динамото зарежда ...... акомулатор има ..... както си работи и изгасва .... осава на контакт и после почва неистово въртене ..... след известно време запалва прая 10 метра и пак изгасва ..... като е студена не го праи ... като загреее почва ..... незнам какво може да е ... но страшно много ме изнервя .... като разбера какво е ще го изям ..... който помогне активно ще го черпя ... предварително благодаря ..... Чека не свети ...... т.е. няма грешки . Редактирано 20 Юни, 2008 от Tqk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6048 #2 Отговорено 20 Юни, 2008 Според мен е клемореда. Патил съм (и не само аз) потърси тук из форума и сравни симптомите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tqk #3 Отговорено 20 Юни, 2008 Според мен е клемореда. Патил съм (и не само аз) потърси тук из форума и сравни симптомите. какво имаш предвид клемореда ...... и каде се намира тва .... не мога да мисля от нерви в момента и сичко ми е чуждо .... мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #4 Отговорено 20 Юни, 2008 провери комутатора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #5 Отговорено 20 Юни, 2008 и аз залагам на комутатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #6 Отговорено 21 Юни, 2008 Според мен е клемореда. Патил съм (и не само аз) потърси тук из форума и сравни симптомите. какво имаш предвид клемореда ...... и каде се намира тва .... не мога да мисля от нерви в момента и сичко ми е чуждо .... мерси предварителноКлемореда е под патрона на контактния ключ и ако не е от комутатора той е следващия заподозрян. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове