Jump to content
cK1

Позитивка! Тема за похвали !

Recommended Posts

На кратко. Оставих си колата в пловдивското Бултрако защото трябваше да и сменя тампоните на задните амортисьори... работа за около 3 часа. Съответно трябваше да си тръгна .. Вътре в Бултрако беше и още един хондаджия.Аз се обадих да ме вземат и тръгнах да се помотам напред назад докато чакам.Другия хондаджия след като ме видя от другия край на пътя, спря и предложи да ме закара. Любезно отказах защото вече чаках да ме вземат. Запознахме се оказа се колегата АероШмиргел :D .НОТъй като ежедневието ни изобилства само (или най-вече) от сивота и безброй примери за отчуждение и негативизъм, искам да отбележа тази позитивна случка, от благодарност, не заради това, че щеше да ме закара (не че не съм благодарен и за това разбира се ;)), а най-вече заради жеста, който по никакъв начин не беше длъжен да прави и то към непознат за него човек.Мисля, че такива жестове трябва да се поощряват и да си вземем всички пример.Нека си помагаме на пътя ! Аз вече съм задължен :DАко има някой, който иска да изрази благодарност и похвала към някой - нека тук да е местото :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааа.Шмиргела може и да е малко нервак,ама ще помогне винаги! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се е почнало за Шмиргела нека и аз кажа нещо по негов адрес :D;):D Писах му лично ама искам и тук пред вас да му благодаря!Благодаря ти че забляза отсъствето ми на националната и беше така любезен да провериш къде сме и че ни чакате(за ягнето :D ).Аз също не бях виждала Шмиргела до момента,не го познавах(освен няколко разменени лични за стикерите на клуба и за ключодържателите на хонда-дотук).Евала на такива хора,свалям ти шапка Шмиргеле,дано има повече като теб!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубава тема!Даже предлагам да се премести най-отгоре и да се "закове".

Аз също имам да благодаря.

Благодаря на хората,които ми помогнаха с информация и препоръки за решаването на проблемите по моята кола!

Специална благодарност на Matheo за труда положен покрай Узана!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От дълго време се чудя по какъв начин да благодаря на хората при който ходя да поправям колата си,а поради едни или други причини е доста често (купих я много на сляпо).Та тези хора ги открих съвсем случайно нямах представа кой са в същност.Аз по принцип съм по-претеснителен човек и много,много с хора който не познавам не мога да се отпускам да си говоря и тем подобни...но в лицето на тези хора намерих първо Професионалисти с главно „П”,второ хора с който мога да си говоря свободно,да искам съвети и т.н. за наща обща страст наречена ХОНДА.Благодарности към OMBRE’S SERVICE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_ceci

Mхм,така и така се е почнало,бих казал,че АероШмиргел наистина(виждали сме се веднъж)е доста дружелюжен.Аз понеже още нямам кола и съм свободен за сега в 40% от времето си и останах очуден,когато се разбрахме да дойде кажи речи пред нас да му купя 2 ключодържателя.Наистина евала.(стори ми се зает човек все пак)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...