guni 0 #1 Публикувано 19 Юни, 2008 Имам следния малък, но досаден проблем.Като свалям от 4-та на 3-та при по-високи обороти не ще да влезе 3-та.Случва се само в описаната ситуация. При сваляне с междинна газ в 90% от случаитеняма проблем. Мисля си че проблема опира до синхронизатор, но не съм много в час и за това ще помоля за мнения и съвети?Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #2 Отговорено 20 Юни, 2008 Някой няма ли идея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #3 Отговорено 20 Юни, 2008 На синхронизатор ми мирише приятел... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #4 Отговорено 20 Юни, 2008 1net беше писал на скоро в някаква тема за шорт шифтер мисля, че това изхъркване и трудно влизане на скоростите не било добър знак и че кутията си отивала....бавно но славно. Единственото което можем да направим е да я "къпем" с качествено масло, за да отдалечим момента на "смърта" Друго ко да ти кажа колега И аз имам същото проблемче като ръгам 3-та...сипах и масло Мотул и сменям по бавно на 3-та предавка.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #5 Отговорено 20 Юни, 2008 Като бях при Омбре за ремъците и другите му работи ми бяха доляли масло, а по повод умирането на скоростната кутия не знам. Все пак във всякакви други ситуации се првключва безпроблемно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове