Dragi4 1506 #1 Публикувано 19 Юни, 2008 Няма да оживея ако така си намеря колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 19 Юни, 2008 Е пича просто е ходил на драг и е олекотявал от де що може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 19 Юни, 2008 Най-бруталното е, че са оставили радиото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #4 Отговорено 19 Юни, 2008 е кво толкова колата се продава на части сигурно Има нещо гнило няма удар от никаде нито е строшено нещо по нея и да се продава на части сигурно е крадена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #5 Отговорено 19 Юни, 2008 Ебати мъката чесно.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #6 Отговорено 19 Юни, 2008 Не ми прилича на кражба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #7 Отговорено 19 Юни, 2008 Според мен тва е къстъм дизайн. Специална тайна разработка на военните...забележете че железарията е отнесена, но двг-то си стои ... джантите също ... както колегата отгоре спомена - радиото също. п.п. Или може би просто е разпарчатосвана за основно пребоядисване ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 19 Юни, 2008 А може би това е новото ти попълнение в отварящата скоро врати японска автоморга, а? Сега ако кажеш да, сигурно ще има някой, който ще ипотекира апартамента за да купи ДВГ и т.н. и да си направи 5gen. S2000 hybrid Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 19 Юни, 2008 ако си мислиш че е толкова лесно аз се захванах да го диря как става тоз номер и става адски трудно! и много пари ще се попилеят аз си намерих такава двигател ама само мерак нестава ПП: колата е почти подготвена за драг само трябва да се направят отливки,да се махнат още доста работи , и да се сложи едно легенче и колата от темата ще лети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #10 Отговорено 19 Юни, 2008 (Редактирано) на мен ми изгледа блъскана отпред в ляво калника (някои е взел каквото му трябва)...и са я пуснали за надаване в саита просто да и вземат някакви пари (това е моята теория)в англия стандарта е достатъчно висок да си го позволят.. Редактирано 19 Юни, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VangelZ 5 #11 Отговорено 19 Юни, 2008 Струва ми се ,че не следите последните тунинг тенденции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #12 Отговорено 19 Юни, 2008 Не ми прилича на кражба.Ба6 кражба си е брат за това и темата е с тва заглавие,стана ми много ляво като видях колата...като оскубана коко6ка е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #13 Отговорено 19 Юни, 2008 аууууу ужас... дали мога да я купя за 2-3000?на мен ламарините и вратите не ми трябват щом сърцето и окачването са там..... интериор ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #14 Отговорено 19 Юни, 2008 И аз я глася на толкова да я вземам даже и малко отгоре мога да дам трябва да се разделям със Сивика май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #15 Отговорено 20 Юни, 2008 Гледам , че и дигиталното й табло нещо го няма някой да се досеща у кой е отишло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RD Team #16 Отговорено 23 Юни, 2008 Кото питам полицията , "Защо ме спряхте точно мен" ,отдовора е , "Тея Хонди са големи хулиганки" ????Да ги пита човек ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове